Eyvah Eyvah 2 filminin galası yıldızlar geçidine döndü

Eyvah Eyvah 2 filminin galasında adeta yıldızlar geçidi yaşandı. Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrollerini oynadığı filmin galası Levent'teki Kanyon

Eyvah Eyvah 2 filminin galasında adeta yıldızlar geçidi yaşandı. Ata Demirer ve Demet Akbağ'ın başrollerini oynadığı filmin galası Levent'teki Kanyon Cinebonus'ta gerçekleştirildi.

Geceye Yılmaz Erdoğan başta olmak üzere Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) oyuncularının tamamı katıldı. Galaya katılanlar arasında; Mehmet Aslantuğ, Kenan Doğulu, Beyazıt Öztürk, Oya Başar, Ali Sunal, Yeşim Ceren Bozoğlu, Okan Buruk ve Burcu Güneş gibi pek çok ünlü isim vardı. Film gösterimine saatler öncesinden gelen ünlü isimler salonlarda yer bulmakta zorlandı. Ata Demirer'in senaryosunu yazdığı filmde; Demet Akbağ, Özge Borak, Salih Kalyon, Tanju Tuncel, Meray Ülgen, Tarık Ünlüoğlu, Ayşenil Şamlıoğlu, Teoman Kumbaracıbaşı, Şener Kökkaya, Selçuk Uluergüven, Murat Serezli ve Bican Günalan yer aldı.

Gösterim sonrası oyuncular toplu şekilde hatıra fotoğrafı verdikten sonra basın açıklaması yaptı. Filmin başrol oyuncusu Ata Demirer, "Umarım herkes beğenmiştir filmimizi, Hüseyin Badem ve arkadaşlarının hikâyesinin sonuydu bu film, filmimizin bahtı açık olsun" dedi. Firuzan rolüyle karşımıza çıkan Demet Akbağ ise açıklamasında, filmi çekerken çok eğlendiklerini ve izleyenlerin de aynı şekilde zevk almalarını dileklerinde bulundu. Akbağ, "Tekrar bu güzel coğrafyaya sizleri uzun uzun götürdük. Bu eğlenceli film umuyorum yeni yılda herkesin içine bir umut verir" şeklinde konuştu.

Gecede oldukça neşeli olduğu gözlenen Beyazıt Öztürk ise kendisini filmin sürprizi olarak nitelendirdi. Filmi çok beğendiğini söyleyen Öztürk, "Filmin 1.'sinin de galasına gelmiştim 2.'si de gerçekten güzel olmuş. İzleyenlerle çıkışta konuşursanız filmin içinde ben de varım" şeklinde konuştu. Gazetecilerin "Filmin içinde kendi skeçlerinizle mi yer aldınız?" sorusuna espriyle cevap veren Öztürk, "Filmin içinde kendi skeçlerimi yaptım. Filmdekilerin de haberi yok, makinistlere verdim filmin arasına parça attılar" dedi.

7 Ocak Cuma günü vizyona girecek olan filmin öyküsü ise kısaca şöyle; ''Babası Ali Rıza Şeker'i bulan Hüseyin için artık halledilmesi gereken tek bir şey kalmıştır; o da Geyikli'deki sevdalısı hemşire Müjgan'a kavuşmak ve Firuzan ablasının hediye ettiği yüzüğü verip Müjgan'ın kalbini kazanmak. Can dostu Firuzan ablası, babası Ali Rıza Şeker ve terzi Ramiz ile beraber Geyikli'ye giderler ve macera başlar."