Düzce Minik Erkekler Futbol İl Birincisi Yunus Emre İlköğretim Okulu Oldu

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen minik erkekler futbol il birinciliği müsabakaları Yunus Emre İlköğretim Okulu ile Uzunmustafa İlköğretim Okulu arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen minik erkekler futbol il birinciliği müsabakaları Yunus Emre İlköğretim Okulu ile Uzunmustafa İlköğretim Okulu arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Müsabakayı 1-0 kazanan Yunus Emre İlköğretim Okulu turnuvanın şampiyonu oldu.
Alpay Çiçek Halı Saha'da oynanan müsabakada Yunus Emre İlköğretim Okulu 3. dakikada Mehmet'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Beraberlik golünü bulmak isteyen Uzunmustafa İlköğretim Okulu geliştirdiği ataklardan eli boş dönünce müsabaka 1-0 Yunus Emre İlköğretim Okulu'nun üstünlüğü ile tamamlandı. Bu sonuçla Yunus Emre İlköğretim Okulu turnuvanın şampiyonu oldu.
Müsabaka sonunda düzenlenen kupa töreninde şampiyonluk kupasını Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin'den alan Yunus Emre İlköğretim Okulu öğrencileri büyük sevinç yaşarken Uzunmustafa İlköğretim Okulu öğrencileri büyük üzüntü yaşadı. Ayrıca Yeni Taşköprü İlköğretim Okulu ile İsmetpaşa İlköğretim Okulu karşılaşmasından galip ayrılan Yeni Taşköprü İlköğretim Okulu da üçüncü oldu.