Başkan Ziyrek'in 'Minik Aslanları'

Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek kendisini makamında ziyaret eden Güreş Eğitim Merkezi sporcularına cep harçlığı verirken Elazığ, Urfa ve Kastamonu'da yapılacak Grup Müsabakalarında Oltu'yu temsil edecek minik güreşçilere başarılarının devamı temennisinde bulundu

Başkan Ziyrek'in 'Minik Aslanları'
Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek kendisini makamında ziyaret eden Güreş Eğitim Merkezi sporcularına cep harçlığı verirken Elazığ, Urfa ve Kastamonu'da yapılacak Grup Müsabakalarında Oltu'yu temsil edecek minik güreşçilere başarılarının devamı temennisinde bulundu.
İl de yapılan İlköğretim Okullararası Güreş Müsabakalarında ikinci olan Oltu Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi sporcularını makamında kabul eden Başkan Ziyrek, "Emeğimizin karşılığını almaya başladık. Hem potansiyeli olan çocuklarımızı, gençlerimizi spora yöneltiyoruz hem de spor alanında ilçemizin adını duyuruyoruz" dedi.
Oltu Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi'nde değişik yaş gruplarından toplam 30 kişinin güreş eğitimi gördüğünü aktaran Güreş Eğitim Merkezi Antrenörü Erturan Ay, "Merkezimizde güreş eğitimi görenlerden 15'ini ortaöğretim çağında olan çocuklar oluşturuyor. 2007 yılında Belediye Başkanımız tarafından bu maksatla kurulan Güreş Eğitim Merkezi, her yıl üstüne koyarak ve güreşçi sayısını artırarak eğitimini sürdürüyor. Belediye Başkanımızın sayesinde birkaç yıldan beri Güreş Eğitim Merkezi olarak tahsis edilen salonumuzun eksikleri de giderildi." şeklinde konuştu.
Merkezin bugünkü durumuna kavuşmasında maddi-manevi her türlü destek ve katkıyı sağlayan Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'e teşekkür eden Antrenör Ay, "Şükürler olsun, şuana kadar ihtiyacımız olan her türlü malzemeyi Belediye Başkanımız karşıladı. Güreş Eğitim Merkezi'mizin hiçbir eksiği bulunmuyor. Çalışmalarımızı öğrencilerimizin okul çıkışına göre ayarladık. Haftaiçi 5 gün boyunca 30 kadar öğrencimizle güreş eğitimine devam ediyoruz." diye konuştu.
Güreş Eğitim Merkezi'nin ısınmasından malzeme ihtiyacına kadar her türlü desteği verdiklerini belirten Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ise, il ve il dışında yapılan müsabakalarda Oltu'yu temsil edecek gençlere sonuna kadar destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Başkan Ziyrek, kendisini makamında ziyaret ederek 06-10 Ocak tarihleri arası Elazığ, 24 Ocak'ta Urfa ve 17 Ocak'ta da Kastamonu'da yapılacak grup müsabakalarında Oltu'yu temsil edecek minik güreşçilerle yakından ilgilendi.
Bu arada Erzurum'da düzenlenen İlköğretim Okullarıarası İl Müsabakalarında takım halinde ikinci olan Oltu Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi sporcularının ikincilik kupasını hediye ettiği ziyarette Başkan Ziyrek'te güreşçilerinin her birine cep harçlığı dağıtarak karşılık verdi.