Mhp İl Başkanı Korkmaz'dan Veda Yemeği

2007 genel seçimlerinden bugüne kadar MHP Kayseri İl Başkanlığı'nı yürüten Süleyman Korkmaz, düzenlediği akşam yemeğiyle 4 yıllık görevine son verdi.

Mhp İl Başkanı Korkmaz'dan Veda Yemeği
Bu yıl yapılacak olan genel seçimlere adaylığını koyacağı için 31 Aralık'ta MHP Kayseri İl Başkanlığı görevinden istifa eden Süleyman Korkmaz, akşam yemeği düzenledi.
Yemekte konuşma yapan Korkmaz, tüm partili arkadaşlarına teşekkürlerini sunarak, "Allah hepinizden razı olsun. Hiçbir zaman bizleri yarı yolda bırakmadınız. Gittiğimiz yer her neresi olursa olsun bizlerle beraber hareket edip, bir gün dahi, 'Gelemiyorum' demediniz" şeklinde konuştu.
Korkmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Bu yıl yapılacak olan genel seçimlerde aday olsam da olmasam da yılmadan, usanmadan Milliyetçi Hareket Partisi'ni Kayseri'de ve Türkiye'de tek başına iktidara getirmek için var gücümle çalışacağımı bilmenizi isterim. Milliyetçi Hareket Partisi'nde her görev benim için kıymetli ve ulvidir. Şerefle sürdürdüğüm bu görevi bu gün bırakmanın hem üzüntüsünü hem de sevincini yaşıyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve nöbet değişimidir. Gözüm arkada kalmayacaktır."