Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı:

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı, hizmetlerin kesintiye uğramaması için AK Parti'nin bir dönem daha iktidara gelmesinin zaruri olduğunu söyledi.

Kütahya İl Genel Meclisi Başkanı Şükrü Nazlı:
Nazlı, Haziran ayında yapılan genel seçimlerde kendisinin milletvekili adayı olup olamadığının önemli olmadığını, ancak partilerinin iktidar sürecinin devam etmesinin elzem olduğunu kaydetti.
Siyasetin adeta bir okuldan farksız olduğunu ifade eden Nazlı, "Siyasette bir yandan görevlerde yol alırken bir diğer yandan da hayatınıza tecrübeler katıyorsunuz. Siyaset bir okul gibidir. Burada öğrenecek çok şey var. Siyasette bulunduğunuz makamlardan ziyade ne yaptığınız önemlidir. Önemli olan insanın bir şeyler yapabilmesi. İnsanın sorunlara çözüm üretmesi için en üst makamlarda olması gerekmiyor. Niyet hizmetse insan her yerde siyaset yaparak hizmetini yapabilir. Bu makamda olduğum için hiç pişman olmadım. Bilakis oldukça memnunum. İlerisi için geleceğin ne getireceğini söylemek zor. Ama şunu ifade edeyim ne İl Başkanlığı nede İl Genel Meclis Başkanlığı önüme koyduğum hedefler değildi. İlla ben buralarda olmalıyım diye siyaset yapmadım. Hiçbir makama karşı hırs içerisinde olmadım. Dolayısıyla ben bulunduğum görevde en iyisini yapmaya ve emaneti en güzel şekilde korumaya, buraya layık olmaya gayret ediyorum" diye konuştu.

"HİZMET ÜRETEMEZSEK HESABINI VEREMEYİZ"
Şükrü Nazlı, Haziran ayında yapılacak olan genel seçimleri ile milletvekilliğine adaylığı hususunda, şöyle konuştu: "2011 seçimleri oldukça önemlidir.Yapılan çalışmaların sekteye uğramaması adına Ak Partinin en az bir kez daha iktidarda olması gerekiyor. Burada önemli olan şahsımızın bir yerde olup olmaması değil partimizin iktidar sürecinin devamıdır. Ben çalışmalarımın tamamını bu yönde yaptığımı bir kez daha ifade etmek istiyorum. Önemli olan konunun çalışmaların hangi makamda olursa olsun halk için yapılması gerektiğidir. Buralar çok veballi makamlardır. Eğer burada hakkıyla hizmet yapamazsak bunun hesabını ne bu dünyada insanlara ne de ahrette Allah'a veremeyiz. Makamlar belki insanların başını döndürdüğü için insanlar talepte bulunuyor ama, bir muhasebe yapılıp bu makamlara layık olan kişilerin gelmesi lazım. Donanımlı ve birikimli insanlar eğer bu makamlara gelirse bu şehrimiz için de ülkemiz için de çok önemli."