Kocasinan Yamula Kıyısını Verimli Kullanacak

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri için son derece önemli bir değer olan Yamula Barajı'nın kıyılarını en verimli şekilde değerlendireceklerini söyledi.

Kocasinan Yamula Kıyısını Verimli Kullanacak
Başkan Bekir Yıldız, Yamula Barajı Kıyısı'na Kuşçu Mahallesi'nde yaptıkları Sosyal Tesis Kayseri Marina ile sosyal hayatı renklendirmeyi ve Kayseri'nin pek çok ihtiyacını karşılamayı amaçladıklarını vurguladı.
Kocasinan Belediye Meclis üyeleriyle belediye yöneticilerine Kayseri Marina'yı tanıtan Başkan Bekir Yıldız, "Kuşçu'da, insanları deniz kenarına gönül huzuruyla, rahatlıkla davet edeceğimiz, buyur diyeceğimiz bir tesis yaptık. Kayseri'ye deniz geldi denilebilir. İstanbul veya İzmir'de herhangi bir sahil bölgesinde insanların aşağı yukarı denizden beklentilerini karşılayabilecek oranda bir sahil oluştu. Bu tesisin de bölgenin yüzünü ağartacağına inanıyorum. Etrafta bu tür onlarca tesis olabilir, yapılabilir, olmalı da. Biz ilk adımı attık" dedi.
Tesisin yapılması konusunda meclis üyelerinin, belediye yönetici ve çalışanlarının da önemli katkısı olduğunun altını çizen Başkan Bekir Yıldız, "Öncelikle almış oldukları kararlardan dolayı meclis üyelerimize, sonra da emeği geçen bütün belediye personelimize teşekkür ediyorum. Burada Allah Kayseri'ye bir nimet nasip etti. Biz de bu denizden en verimli şekilde istifade edeceğiz. Kuşçu'da yaptığımız sosyal tesisler bu amacın ilkidir. Biz örnek olduk, bu güzellikleri değerlendirmek isteyen özel teşebbüsün de İnşallah daha kaliteli, daha güzel tesisler yapacağını ümit ediyorum. Bu konuda herkese her türlü desteği vereceğiz. Tesisimiz hayırlı uğurlu olsun" şeklinde konuştu.