Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu yemekhanesine kavuştu

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'na yaptırılan yemekhane düzenlenen törenle hizmete girdi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu'na yaptırılan yemekhane düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu ve Bolu Sağlık Yüksekokulu'nun geçmişte yemekhane konusunda büyük sorun yaşadığını belirten Rektör Prof. Dr. Hayri Coşkun, hizmete giren yemekhane ile bu sorunun ortadan kaldırıldığını söyledi. Coşkun, öğrencilerin artık yemek yemek için Tıp Fakültesi'ne ya da merkez yemekhaneye gitmelerine gerek kalmadığını ifade etti. Açılış kurdelesini AİBÜ Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nemciye Ün ile beraber kesen Rektör Coşkun, daha sonra öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi.

Törene AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Akçahan Gepdiremen, Prof. Dr. Mehmet Bahar, Prof. Dr. Resul Eryiğit, Genel Sekreter Yrd. Doç. Dr. Erdal Bekiroğlu, Bolu Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fahri Yılmaz, Kemal Demir Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Nemciye Ün, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.