Devrek-gökçebey Derneği'nden Başkan Ulupınar'a Ziyaret

Merkezi Karadeniz Ereğli'de bulunan Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'a nezaket ziyaretinde bulundular.

Devrek-gökçebey Derneği'nden Başkan Ulupınar'a Ziyaret
Zonguldak'ın Devrek ilçesi Belediye Başkanı Özcan Ulupınar'ın kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getirip dönmesi üzerine ziyaretler devam ediyor. Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Başkan Satılmış Kutucu nezaretinde Başkan Ulupınar'a nezaket ziyaretinde bulunarak, Ulupınar'ın yapmış oldukları ibadeti yerine getirerek dönmesinden dolayı hac farizasının mübarek olması temennisinde bulundular.
Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, "Merkezi Karadeniz Ereğli'de bulunan Devrek-Gökçebey Kültür ve Dayanışma Derneği Başkan ve Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma bu ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemizi Ereğli'de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyorlar. Bizlerde belediye olarak her türlü desteği veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz" dedi.
Dernek Başkanı Satılmış Kutucu ise, "Başkanımızın kutsal topraklardan dönmesi üzerine kendilerine nezaket ziyaretinde bulunduk. Bizler dernek olarak Devrek ve Gökçebey'imizi Ereğli'de en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Başkanımız Ulupınar'ın verdikleri desteklerden dolayı da kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" diye konuştu.