Vali Güvenç, Şehzadeli Altın Çocukları Ağırladı

Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Türkiye Zeka Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ODTÜ ve Türkiye İş Bankası tarafından gerçekleştirilen Türkiye 15

Vali Güvenç, Şehzadeli Altın Çocukları Ağırladı
Manisa Valisi Celalettin Güvenç, Türkiye Zeka Vakfı, Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), ODTÜ ve Türkiye İş Bankası tarafından gerçekleştirilen Türkiye 15. Zeka yarışması'nda Türkiye 2.'liği ve 3.'lüğü derecelerini elde eden Özel Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu öğrencilerini ağırladı.
Valilik makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye 2.'si Emre Kızıltuğ ve Türkiye 3.'sü Elif Hande Güzel ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy, Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Yılmaz da katıldı. Aralık ayı sonunda yapılan yarışmada şehzadeli öğrencilerin Türkiye 2.'liği ve 3.'lüğü elde ederek Manisa'ya gurur yaşattıklarını belirten Ersoy, finale kalan 10 öğrenciden 7 tanesinin de Manisa'dan olması kendilerini çok mutlu ettiğini ifade etti. Gösterilen başarının her türlü takdirin üstünde olduğunu kaydeden Vali Celalettin Güvenç de, "Bu çocuklar yarın büyüdükleri zaman inanıyorum ki bilim adına teknoloji adına önemli işlere önemli başarılara imza atacaklardır. Çocuklarımızı onları yetiştiren anne babaları ve hocalarını tebrik ediyorum." dedi.