Simav Ptt 10 Ocak'ta Yeni Binasında

Kütahya Simav'da 6 ay önce onarıma alınan Azerbaycan Caddesi üzerindeki PTT şubesindeki onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlandı

Kütahya Simav'da 6 ay önce onarıma alınan Azerbaycan Caddesi üzerindeki PTT şubesindeki onarım ve güçlendirme çalışmaları tamamlandı. Geçici olarak 200 metre ilerde başka bir yerde hizmet veren PTT Simav Şubesinin 10 Ocak 2011 tarihinden itibaren yeni hizmet binasında hizmet vermesi bekleniyor.
PTT Simav Şube Müdürü Gürsel Över, yaklaşık 6 ay gibi bir süreçte devam eden güçlendirme ve onarım çalışmalarının ardından hizmet binasının ilçeye yakışır bir hal aldığını söyledi.
Tadilat süresince aynı cadde üzerinde 200 metre illerde kiralık bir binanın zemin katında hizmet verdiklerini dile getiren Gürsel Över, yeni hizmet binasında hizmetlerin daha kaliteli olmasının planlandığını kaydetti.
10 Ocak 2010 tarihi gibi yeni binaya taşınmayı planladıklarını ifade eden Gürsel Över," 24 saat esasına göre vatandaşlar elektrik, su, telefon, para çekimi gibi hizmetlerini daha rahat bir şekilde yapabilecekler. Vatandaşlarımızı bir aksilik çıkmazsa 10 Ocak 2011 tarihinden itibaren yeni binamıza bekliyoruz" dedi.