Kahvehaneye öldürmek için geldiler, silahları tutukluk yapınca 4 kişiyi bıçakladılar

Malatya'da bir köy kahvehanesini basarak Avaz ailesinin fertlerini öldürmeye çalışan kişiler, silahları tutukluk yapınca bıçakla saldırdıkları 4 kişiy

Malatya'da bir köy kahvehanesini basarak Avaz ailesinin fertlerini öldürmeye çalışan kişiler, silahları tutukluk yapınca bıçakla saldırdıkları 4 kişiyi yaraladı. Jandarma ekipleri olayın ardından kaçan zanlıları yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Akçadağ ilçesi Dedeyazı köyünde bir kahveyi basan kimliği belirsiz kişilerin silahları tutukluk yapınca faciadan dönüldü. Saldırganlar kahvede bulunan aynı aileden 4 kişiye silahla ateş etmek istedi. Silahları tutukluk yapan şahıslar, bunun üzerine bıçaklarına sarıldı. Saldırganlar kahvehanede bulunan Sinan Avaz (32), Kalender Avaz (39), Soner Avaz (25) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kişiyi yaraladı. Saldırganlar, olay sonrası kayıplara karıştı. Yaralılar ise özel araçlarla Akçadağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Buradaki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Malatya Beydağı Devlet Hastanesi'ne sevk edilen yaralılardan Kalender Avaz'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, saldırıda yaralanan ve henüz kimliği belirlenemeyen bir kişinin de kayıplara karıştığı belirtildi. Jandarma, olaydan yaralı olarak kurtulan kişi ile birlikte zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.