İskenderun'daki Trafik Kazası: 4 Ölü, 3 Yaralı

Hatay'da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 4 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

İskenderun'daki Trafik Kazası: 4 Ölü, 3 Yaralı
Edinilen bilgilere göre, İskenderun ilçesinde, Antakya Cezaevi'nde hükümlü yakınlarını görmeye gidenlerin bulunduğu Ramazan Nugay'ın kullandığı 01 SL 240 plakalı otomobil ile karşı yönden gelmekte olan Mustafa Eren'in kullandığı 31 Z 0676 plakalı TIR, İskenderun-Adana yolunda çarpıştı. Kazada otomobil içerisinde sıkışan Sibel Nugay, Büşra Nugay ve Zeynep Nugay olay yerinde hayatını kaybederken, sürücü Ramazan Nugay ise kaldırıldığı İskenderun Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Yaralılar Abdurrahman
Nugay, Yasin Nugay ve Ayşe Nugay İskenderun Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza yerine İskenderun Emniyet Müdürü Yusuf Cinel ve Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Ercan gelerek inceleme yaparken, İskenderun Belediye Başkanı Yusuf Civelek de hastaneye gelerek yaralıların durumu hakkında bilgi aldı.
İskenderun Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Veysel Yıldırım, Acil Serviste yaptığı açıklamada, "Trafik kazası nedeniyle hastanemize gelen yaralılardan üçü kaza yerinde, biri de hastane de hayatını kaybetti" dedi.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.