Buz Hokeyi Women Cup Heyecanı Başladı

Women Cup Buz Hokeyi Test Yarışları Türkiye, Slovenya maçıyla başladı

Buz Hokeyi Women Cup Heyecanı Başladı
Women Cup Buz Hokeyi Test Yarışları Türkiye, Slovenya maçıyla başladı. Buz sporlarında Türkiye'ye göre daha tecrübeli olan Slovenya, millilerimizi 7-0'la geçti ve sahadan galibiyetle ayrılarak sevinen takım oldu.
25. Dünya Ünvirsiteler Kış Oyunları öncesinde test edilen 3 Bin Seyirci Kapasiteli Buz Arena'da Women Cup Buz Hokeyi müsabakaları düzenlendi. Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan ve Slovenya Bayan Milli takımlarının katıldığı turnuva dün akşam oynanan Türkiye-Slovenya maçıyla başladı. İlk gün maçında Slovenya, Türkiye'yi 7-0 mağlup etti.
Amerikalı antrenör Keith Mc Adams ve yardımcı antrenör Kaan Budak yönetiminde hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Bayan Milli Takımımız dün akşam karşılaştığı Slovenya maçını 7-0 kaybetti ve turnuvaya mağlubiyetle başladı.
Milliler bugün de saat 17.00'da 3 Binlik Buz Arenada Bulgaristan'la karşı karşıya gelecek. Dün başlayan Buz Hokeyi test müsabakaları 9 Ocak 2011 tarihine kadar devam edecek. 3 Binlik Buz Hokeyi Arena'da bugün de sürecek olan ve saat 17.00'da start alacak olan buz hokeyi maçlarını çok sayıda spor severin izlemesi bekleniyor. Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Şube Müdürleri Şinasi Polat, Hüdaverdi Uğur, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz ve Yakutiye İlçe Müdürü Suat Yılmaz'ın da izlediği buz hokeyi müsabakasına spor severlerde büyük bir ilgi gösterdi.
Bayan Milli takımının teknik kurmayları, farklı yenildikleri Slovenya mağlubiyetini bugün Bulgaristan karşısında telafi etmek için buza çıkacaklarını belirttiler.