ATSO Başkanı Erat: Milletvekilliğine aday değilim

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, kimsenin kendi ismi üzerinden prim yapmasını istemediğini belirterek, önümüzdeki seçimlerde m

Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Mehmet Erat, kimsenin kendi ismi üzerinden prim yapmasını istemediğini belirterek, önümüzdeki seçimlerde milletvekilliğine aday olmayacağını kaydetti.

Makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan ATSO Başkanı Mehmet Erat, yaklaşık 2 yıldır ATSO Başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, bu süre zarfında güzel çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. ATSO'ya kurumsal bir kimlik kazandırdıklarını ifade eden Erat, ''ATSO olarak son iki yılda 3-4 milyonluk yatırım yaptık. Geçen sene temelini attığımız yeni hizmet binamızın inşaatı hızla devam ediyor. Erzurum Caddesi üzerinde bin 257 metrekare üzerine yapılan inşaatımıza verilen destekler sürüyor. 7 tat olacak binamızı bu yıl içinde bitirmeyi hedefliyoruz. Hizmet binamızın içinde sinema salonundan konferans salonuna ve iş yerlerine kadar birçok tesis bulunacak. Ağrılı birçok işadamı inşaatın temelinden dekorasyonuna kadar bize destek verdi. Bu konuda destek veren herkese minnettarız.'' dedi.

Ağrı'nın sorunlarının çözümü noktasında başta yerel idarecilerin, sivil toplum kuruluşlarının ve basın mensuplarının elini taşın altına koyması gerektiğini belirten Mehmet Erat, ''Hiçkimse ATSO ve benim ismim üzerinden prim yapmasın. Herkes Mehmet Erat'ın milletvekili adayı olacağını söylüyor. Ama önümüzdeki seçimlerde milletvekilliğine aday değilim. Görev istenmez, verilir. Tabi bana bu konuda görev verilirse hayır da demem.'' ifadelerini kullandı.