AK Partili Sıvacıoğlu, köylerde vatandaşlarla biraraya geldi

AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu, Kastamonu'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sıvacıoğlu, köylerde vatandaşlarla biraraya geldi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Musa Sıvacıoğlu, Kastamonu'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Sıvacıoğlu, köylerde vatandaşlarla biraraya geldi.

Milletvekili Sıvacıoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı'nın köylerde düzenledikleri toplantılara katıldı. Akdoğan ve Budamış Köyü'nü ziyaret eden Sıvacıoğlu, Muş'tan Kastamonu'ya Vali olarak atanan Erdoğan Bektaş'ı ve yeni müftü Ali Osman Seven'i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Geçtiğimiz hafta sonu 3. Olağan Genel Kurulunu yapan Memur Sen'e bağlı Sağlık-Sen il yönetimini de ziyaret eden Sıvacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Öz'e hayırlı olsun dileklerini sundu.

Akdoğan Köyü'nde gerçekleştirilen sohbet toplantısının ardından merkez ilçe köylerinden Budamış Köyü'nde yapılan programa katılan Milletvekili Sıvacıoğlu'na AK Parti Merkez İlçe Başkanı Eşref Can, AK Parti Merkez İlçe Başkan Yardımcıları Nevzat Karagözoğlu ve Ahmet Özdemir de eşlik etti.

Budamış Köyü Muhtarı Ali Osman Siyezoğlu'nun evinde gerçekleşen programa 30'un üzerinde vatandaş katıldı. Kastamonu'nun gelişme gösterdiği ve Kuzeykent'e sıkıştığını vurgulayan Sıvacıoğlu, Budamış Köyü'nün imara açılması gerektiğini söyledi.

Kastamonu merkezinin sınırlarının genişletilmesi gerektiğini de dile getiren Sıvacıoğılu, Budamış Köyü'nün etrafının geliştiğini, sadece köyün ortada kaldığını belirtti. Muhtar Siyezoğlu'na Budamış Köyü'nün belediye hudutları içine girmesi için halk oylaması yapılsa 'evet mi çıkar 'hayır' mı? diye sordu. Köylülerden 'hayır' çıkabileceği ifade edilince Sıvacıoğlu şaşkınlığını gizleyemedi. Köyün imara açılması durumunda sağlayacağı faydaları anlatan Sıvacıoğlu, daha sonra hükumetin yaptığı yatırımlar hakkında bilgi verdi.