Türkmenoğlu Kapalı Köy Yollarında

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte kardan dolayı kapanan köy yollarını açma çalışmalarını yerinde inceledi.

Türkmenoğlu Kapalı Köy Yollarında
Van Valiliği İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, önceki gün etkili olan kar yağışı yüzünden il genelinde kapanan köy yollarının açılması için çalışmalarını sürdürüyor. İl Özel İdaresi çalışanlarına moral vermek ve köy yollarının durumunu öğrenmek için karla mücadele bölgesine giden Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu, temizleme çalışmaları hakkında bilgi aldı, yaptıkları meşakkatli işten dolayı ekipleri teşekkür etti.
Yapılan çalışmalarla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Kayhan Türkmenoğlu ise, yeni yıla yılın ilk karı ile birlikte girdiklerini belirtti. Yağan bu karla ile birlikte Van'da 106 köy yolunun kapandığını, Hakkari'de ise 124 köyün yolunun kapalı olduğunu vurgulayan Türkmenoğlu, İl Özel İdaresi'ne ait araçlarla bu yolların açılması çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirtti. Buraya gelerek hem köy yollarının durumunu öğrenmek hem de çalışanlara moral vermek için geldiğini anlatan Türkmenoğlu, "Kardan yolları kapanan tüm köylerimizin inşallah yolları ilerleyen saatlere doğru açılmış olacaktır. Bu tür durumlarda İl Özel İdaresi bir ekip ruhu içerisinde köylerimize iş bölümü yaparak girmişlerdir. Buraların açılması için büyük çabalar harcanmaktadır. Hastası olanların rahatlıkla hastanelere ulaştırılması, öğrencilerin okullarına gidebilmesi için bu yollarımız açılmaktadır. Hiçbir olumsuzluğun yaşanmaması için İl Özel İdaresi elinden gelen çabayı harcamaktadır. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.