Hafriyat adı altında kumar oynatan işyerine gece operasyonu

İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir kumarhaneye polis tarafından yapılan operasyonda, aralarında işletmecilerin de bulunduğu 9'u bayan 33 kişi gözaltına al

İzmir'in Çiğli ilçesindeki bir kumarhaneye polis tarafından yapılan operasyonda, aralarında işletmecilerin de bulunduğu 9'u bayan 33 kişi gözaltına alındı. Sanayide bulunan ve hafriyat adı altında kumar oynatıyan işyerinde 10 bin TL nakit para ele geçirildi, kumar malzemelerine el kondu.

Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Tuzla Caddesi numara 121'deki İş Merkezi'nin 2. katında kumar oynatıldığı yönünde ihbar aldı. Görünürde hafriyat işi yapan işyerini 10 gün takibe alan polis ekipleri, gece saat 03.30 sıralarında işyerine operasyon düzenledi. Ahlak Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri tarafından yapılan baskında 9'u bayan 21 oyuncu ile kumarhaneyi işlettikleri öne sürülen biri kurpiyer 3 kişi gözaltına alındı. Baskında 900 dolar, 650 euro, 3 bin lira nakit para, kumar oynatılan 3 dizüstü bilgisayar, 10 bin lira değerinde kumar fişi, çok sayıda oyun kağıdı ve oyun pulu, 2 pos makinesi ile çalışanların olası bir baskında aralarında haberleşmelerini sağlayan 4 telsiz ile kaçak içkiler ele geçirildi. Kurpiyer M.T.C., işletmeci M.A. ve R.Y.'nin işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

Kumharhanenin hafriyat adı altında işletildiği ortaya çıktı. Kumarhane baskınında gözaltına alınan 9'u bayan 21 oyuncu hakkında Kabahatler Kanununa Muhalefet suç işlemekten para cezası kesildi. İşletmecilerden F.B.'nin halen polis tarafından arandığı öğrenildi.