Yeni Yılın İlk Bebeği Nysa'da Dünyaya Geldi

Aydın'da 2011 yılının ilk bebeği, saat 00

Yeni Yılın İlk Bebeği Nysa'da Dünyaya Geldi
Aydın'da 2011 yılının ilk bebeği, saat 00.05'te sezaryenle Nysa Kadın Doğum hastanesi'nde dünyaya geldi. Germencikli Zan Ailesi'nin 3. ferdi olarak dünyaya gelen 3 kilo 920 gram ağırlığındaki Ela Bebek yeni yılın ilk dakikalarında ailesine sürpriz yaptı.
Germencik'te bir kamu kurumunda çalışan Selahattin Zan'ın eşi Sevilay Zan, yeni yıla 2 saat kala sancıları artınca Aydın Nysa Kadın Doğum hastanesi'ne kaldırıldı. Nysa'da yapılan muayenede bebeğin aşırı kilolu olduğunu tespit eden Nysa Kadın Doğum Hastanesi Hekimleri'nden Dr. Yalçın Yarar, bebeğin kilosunun fazla ve annenin daha önce yaptığı iki doğumun vakumla gerçekleşmesi nedeniyle doğumu sezaryenle yaptırdı. Selahattin-Sevilay Zan Çifti'nin Ela adını verdikleri bebekleri 2011 yılının ilk dakikalarında dünyaya geldi. Bebeğin ve annesinin oldukça sağlıklı olduğunu belirten Dr. Yalçın Yarar, Aydın'da 2011 yılının ilk bebeğini sahip olan Zan ailesine tebrik etti.
Aydın'da yeni yılın ilk bebeğini dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Anne Sevilay Zan, "2011 yılının ilk dakikalarında 3. bebeğime sahip oldum. Çok mutluyum" dedi. Baba Selahattin Zan ise, her çocuğun ayrı bir mutluluk olduğunu belirterek, "Baba olmak büyük mutluluk, kızımızın ismini ablaları 'Ela' koymak istedi. Biz de yeni yılın ilk bebeğini Ela ismini verdik" dedi.