Vali 11, Belediye Başkanı 3 Çocuk İstedi

Anadolu Ajansı (AA) Bolu muhabiri Emin Gürbüz, düzenlenen nikah töreni dünyaevine girdi. Gürbüz çiftinden Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz üç, Vali İbrahim Özçimen ise 11 çocuk istedi.

Vali 11, Belediye Başkanı 3 Çocuk İstedi
Uzun yıllardır Bolu'da Anadolu Ajansı muhabiri olarak görev yapan Emin Gürbüz, Derya Başgül'le dünya evine girdi. Bolu Belediyesi Yeni Nikah Salonu'nda tören düzenlendi. Törene Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Vali İbrahim Özçimen, AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, ilçe belediye başkanları ve basın mensubu arkadaşları katıldı. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın kıydığı nikahın ardından evlilik cüzdanını geline verdi. Çifte mutluluklar dileyen Yılmaz, "Öncelikle çiftimizi kutluyorum. Allah bir yastıkta kocatsın. Bir sıkıntıları olduğunda bize gelebilirler. Her zaman yanlarında olacağız. Ancak, ben çiftimizden bol kazançlar ve bol çocuklar diliyorum. En az üç çocuk istiyoruz. Darısı bekarların başına" dedi.
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'dan sonra söz alan Vali İbrahim Özçimen ise ilginç bir istekte bulundu. Özçimen, "Basın camiasına katılan gelinimize sabırlar diliyorum. Gerçekten çok zor bir meslek grubunun gelini oldu. Mutlulukları daim olsun derken, Emin kardeşimize neden bu özel tarihi seçtiğini sordum. O da bana yeni yılla birlikte kalıcı bir özel gün olması için bu tarihi seçtiğini söyledi. Bende onlar 01.01.2011 tarihini seçtikleri için 11 çocuk istiyorum" diye konuştu.
Nikahın ardından protokol üyeleri ve basın mensupları dünya evine giren Emin ve Derya çiftiyle hatıra fotoğrafı çektirdiler.