Tedaş Artık Özel

Adıyaman TEDAŞ, 2011 yılının ilk saniyelerinde merkezi Kahramanmaraş'ta bulunan AK Edaş Elektrik Dağıtım şirketine devredildi

Adıyaman TEDAŞ, 2011 yılının ilk saniyelerinde merkezi Kahramanmaraş'ta bulunan AK Edaş Elektrik Dağıtım şirketine devredildi. Artık Adıyaman'daki elektrik dağıtım ve tahsilat işlemleri özel sektör tarafından yapılacak.
Yeni yıla odasında çalışarak giren AK Edaş Müdürü Mehmet Yaşar, gece-gündüz demeden Adıyaman halkına hizmet etmek için çalıştıklarını söyledi. Adıyamanlıların yeni yılı aydınlık içinde geçirmesini sağlamak amacıyla yılbaşı gecesi de mesai yaptıklarını belirten Mehmet Yaşar, yeni yılın ilk dakikalarında şunları söyledi:
"Bu saat itibariyle yeni yıl bize iki mutluluğu da beraberinde getirdi. Biri yeni yıla girmenin mutluluğu diğeri ise TEDAŞ bugün itibariyle özelleşti. Bu saat itibariyle artık Adıyaman'daki elektrik dağıtım işleri AK Edaş şirketi tarafından yürütülecek. Bizde görevimizin başındayız. Halkımızın aydınlığı için çalışıyoruz. Çalışmalarımıza yeni yılda daha da gayret göstereceğiz. Bu vesileyle de Adıyaman halkına daha kaliteli bir hizmet sunacağız."