Safranbolu'da şüpheli paket paniğe neden oldu

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bırakılan şüpheli paket korku ve paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan paketten elektronik bir cihazın çıktığı belir

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bırakılan şüpheli paket korku ve paniğe neden oldu. Fünye ile patlatılan paketten elektronik bir cihazın çıktığı belirtilirken, cihaz hakkında detaylı incelemenin ardından bilgi verileceği kaydedildi.

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde saat 14.30 sıralarında 155 polis imdat hattına yapılan bir ihbarda ilçe merkezinde bulunan Misakı Milli Meydanı'ndaki Telekom'a ait bir ankesörlü telefon kulübesinde şüpheli bir paketin olduğu belirtildi. Şüpheli paketin, herhangi bir terör örgütünün bombalı eylem yapılabileceği ihbarı üzerine duran ve hafta sonu olması sebebi ile çarşı izinize çıkan askerlerin yoğun olarak ankesörlü telefonları kullanması sebebiyle emniyet güçleri hemen çevrede geniş tedbir aldı. İl merkezinden gelen bomba imha ekipleri gerekli güvenlik önlemlerini aldıktan sonra, şüpheli paketi fünye ile patlattı. Patlatılan paketten elektronik bir cihaz çıkarken, cihazın ne olduğu yapılan incelemeden sonra belli olacağı belirtildi. Öte yandan paketi kimin koyduğunu tespit etmek amacı ile çevredeki mobese ve güvenlik kayıtları incelemeye alınırken. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.