Mehmet Sevigen Yeni Yıla Hüzünlü Girdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kayıp Çocuklar Komisyonu üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, 2011 yılına kayıp yakınlarıyla birlikte hüzünlü bir şekilde girdi

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kayıp Çocuklar Komisyonu üyesi ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen, 2011 yılına kayıp yakınlarıyla birlikte hüzünlü bir şekilde girdi.
Sevigen, eşi Gülay Sevigen ve oğlu ile birlikte akşam saatlerinde Feride Gönül'ün Şişli'deki evine geldi. 1997 yılında 8 yaşındayken kaybettiği kızı Ebru'dan 13 yıldır haber alamayan Feride Gönül'ün evindeki buluşmada bazı kayıp çocukların aileleri de hazır bulundu. Buluşma sırasında duygusal anlar yaşanırken, Sevgien'in bir ara gözlerinin dolduğu gözlendi. Kızına kavuşacağı günün hayaliyle yaşadığını belirten Feride Gönül, Sevigen'den yardım istedi.
Üyesi olduğu TBMM Kayıp Çocuklar Komisyonu'nun çalışmaları hakkında bilgiler veren Sevigen, "Yeni yılda bu konunun üzerine daha çok gideceğiz. Kayıp yakınlarını sevindirmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Yeni yılı kayıp yakınlarıyla birlikte hüzünlü karşılayan Sevigen, acılı ailelerin çocuklarına hediyeler dağıttı.