Kuzka İllerinden Dfd'ye 43 Proje Başvurusu Yapıldı

Sinop, Kastamonu ve Çankırı illerini kapsayan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından yürütülen 2010 Doğrudan Faaliyet Mali Desteği Programı (DFD) kapsamında üç ilden 43 proje başvurusu yapıldığı bildirildi

Sinop, Kastamonu ve Çankırı illerini kapsayan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından yürütülen 2010 Doğrudan Faaliyet Mali Desteği Programı (DFD) kapsamında üç ilden 43 proje başvurusu yapıldığı bildirildi.
Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) tarafından yapılan yazılı açıklamada, projelerin değerlendirildiğini ve 6 faaliyet teklifinin desteklenmeye uygun görüldüğü kaydedildi. Açıklamada şöyle denildi: "8 Kasım 2008 tarih ve 27048 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Kalkınma Ajansları Proje ve Faaliyet Destekleme Yönetmeliği'nin 27. maddesine göre Ajansımız tarafından çağrısı yapılan ve başvurusu 23.12.2010 tarihinde sona eren, bütçesi 200 bin TL ile sınırlı 2010 Yılı Doğrudan Faaliyet Mali Destek (DFD) Programı'na Çankırı, Kastamonu ve Sinop illerinden toplam 43 proje başvurusu yapılmıştır. Yapılan başvuruların değerlendirilmesi sonrasında, başarılı bulunan projeler 30.12.2010 tarihinde yapılan Ajansımız Yönetim Kurulu toplantısında değerlendirilmiş ve yönetim kurulumuz 6 faaliyet teklifinin ajans tarafından söz konusu program kapsamında desteklenmek üzere onaylanmasına karar verdi. Ayrıca başvuru sahipleri ile sözleşme yapmak üzere genel sekretere yetki verilmesi kararlaştırıldı" denildi.