Kumluca'da Halı Saha Futbol Turnuvası başlıyor

Kumluca Belediyesi, vatandaşları kaynaştırmak için halı saha turnuvası düzenliyor. Kumluca Belediyesi, her yıl geniş katılımla organize ettiği Tarım

Kumluca Belediyesi, vatandaşları kaynaştırmak için halı saha turnuvası düzenliyor. Kumluca Belediyesi, her yıl geniş katılımla organize ettiği Tarım ve Seracılık Festivali'nin 12. Etkinliklerine yaptığı bir dizi etkinliklerle hazırlanıyor.

Bu hazırlıklardan biri de vatandaşları kaynaştırmak için yaş gruplarına göre halı saha turnuvası düzenliyor. Halı Saha Futbol Turnuvası hakkında bilgi veren Kumluca Belediyesi Halkla İlişkiler Sorumlusu Hüsrev Evran, turnuvaya katılacakların kendilerine müracaat etmelerini istedi.

Halkla İlişkiler Sorumlusu Evran, "Bu yıl karşılaşmalar, genel ve kırk yaş üstü olmak üzere iki kategoride gerçekleşecek. Katılım kuralları ve gerekli evrakları tamamlayan takımlar en geç 11 Ocak 2011 Salı günü mesai bitimine kadar bize başvurularını yapmaları gerekiyor." diye konuştu.

Turnuvada mücadele edecek takımların kuraları 12 Ocak 2011 Çarşamba günü saat 17.30'da Belediye Konferans Salonu'nda çekilecek. Müsabakalar, 16 Ocak 2011 Pazar günü başlayacak.