Gaziantep Ve Muş Valisi Yeni Yıla Polislerle Girdi

Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Muş Valisi Ali Çınar ve Gaziantep İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, yeni yıla polislerle birlikte girdi.

Gaziantep Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde düzenlenen kutlama programına Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı, Muş Valisi Ali Çınar, İl Emniyet Müdürü Süleyman Oğuz, Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şahinbey İlçe Emniyet Müdürü ile çok sayıda polis memuru katıldı. Vali Kamçı, saatler 24.00'ı gösterdiğinde üzerinde polis amblemi bulunan ve yeni yıl için hazırlanan yaş pastayı keserek, herkesin yeni yılını tebrik etti. Pasta kesiminin hemen ardından telefonu çalan Vali Kamçı'nın yeni yılını ilk kutlayan eşi
oldu. Vali Kamçı, daha sonra telsizle anons ederek tüm polis ve jandarma teşkilatının yeni yılını kutlayarak, başarılar diledi.
Vali Kamçı yaptığı açıklamada, Gaziantep'in huzurlu bir şehir olduğunu söyleyerek, "2011 yılında güvenlik güçlerimiz başta olmak üzere tüm kamu görevlileri, sağlık içinde görevlerini devam ediyorlar. Herkesin yeni yılını kutluyorum" dedi.
(UA-CC-Y)