Cumhuriyet Caddesi Trafiğe Kapatılıyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen nostaljik tramvay hattı inşaatı sebebiyle 2 Ocak Pazar günü saat 10.00'dan itibaren Cumhuriyet Caddesi trafiğe kapatılıyor.

Cumhuriyet Caddesi Trafiğe Kapatılıyor
Büyükşehir Belediyesi, tarihi çarşı ve hanlar bölgesinin ortasından geçen Cumhuriyet Caddesi'nde nostaljik tramvay inşaatının temelini yarın atıyor. Çalışmaların yarın saat 10.00'dan itibaren başlayacağını kaydeden yetkililer, inşaat boyunca Yeni Cumhuriyet Caddesi Gökdere Bulvarı Meydancık Kavşağı ile İnönü Caddesi Dörtyol sinyalize kavşağı arasında trafiğin kapatılacağını ve araçların alternatif güzergahları kullanması gerektiğini belirtti.
ALTERNATİF GÜZERGAHLAR
Caddeye alternatif olarak sürücülerin Gökdere Bulvarı güzergahından Setbaşı Kavşağı, Atatürk Caddesi ve İnönü Caddesi istikametini kullanarak Cumhuriyet Caddesi'ne ulaşabileceklerini ifade eden yetkililer, 26.11.2010 tarih ve 326 sayılı UKOME Kurul Kararı ile kentin doğu istikametinden gelip Yeni Cumhuriyet Caddesi'nden geçen 25/A, 25/B, 26/A, 26/B, 27/A ve E/13 otobüs hatlarının, Setbaşı ve İnönü Caddesi'ni; 21/D, 23, 23/A, 24/C, 24/D, 24/B, 28, 29/A ve 29/C hat numaralı otobüslerin de Kemal Bengü Caddesi'nden Haşim İşçan Caddesi'ni kullanabileceği bildirildi.