BBP dört önemli günü tek programla andı

BBP İzmir İl Teşkilatı, dört önemli günü tek programla andı. İl Başkanı Ahmet Bereket, "Mekkenin fethi, Mehmet Akif Ersoy'un doğumu, Seyyid Ahmet Arva

BBP İzmir İl Teşkilatı, dört önemli günü tek programla andı. İl Başkanı Ahmet Bereket, "Mekkenin fethi, Mehmet Akif Ersoy'un doğumu, Seyyid Ahmet Arvasi'nin vefatı ve BBP'nin şehit genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun doğumunu aynı anda andık." dedi.

Partinin il binasında açılan Şehit Muhsin Yazıcıoğlu Mescidi'nde düzenlenen program, Kur'ân okunmasıyla başladı. Ardından Mehmet Altaylı merhum Arvasi, Ersoy ve Yazıcıoğlu'nun hayatından örnekler aktardı. İkindi namazının kılınmasından sonra emekli imam hatip Ethem Duran'ın dua ettirmesiyle program sona erdi. Duran, duada birlik beraberlik çağrısı yaparak, "Devletimizi, milletimizi şer güçlerden, bölücülerden koru, dirliğimizi bozma Allahım." dedi.

BBP İl Başkanı Bereket ise yaptığı açıklamada, "Katılan gönüldaşlarımıza ve partililerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca Karabağlar Alperen Ocakları'nda da hanımlara yönelik program düzenlendik, o da çok güzel oldu." şeklinde konuştu.