Balıkesir'de Yeni Yılın İlk Bebeği Erkek Doğdu

Balıkesir'de yeni yılın ilk bebeği erkek oldu. Ailesinin ilk çocukları olan 3 kilo 260 gram ağırlığındaki bebek saat 00.05'te dünyaya geldi.

Balıkesir'de Yeni Yılın İlk Bebeği Erkek Doğdu
Balıkesir'in İvrindi ilçesine bağlı Akçal köyünde ikamet eden hamile Güllü Altıntaş, doğum sancılarının artması üzerine acil olarak hastaneye kaldırıldı. İvrindi Devlet Hastanesi'nden tahsis edilen ambulans ile evinden alınan genç kadın Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'ne doğum servisine sevk edildi. Dün öğle saatlerinde hastaneye yatırılan

YENİ YIL HEDİYESİ
Güllü Altıntaş yeni yılın ilk annesi oldu. Saat 00.05'te gerçekleşen sezaryen ameliyatıyla bebeğini dünyaya getiren 27 yaşındaki genç kadın ilk defa anne olmanın heyecanını yaşadı. Ağırlığı 3 kilo 260 gram olan 50 santim boyundaki erkek bebeğin son derece sağlıklı olduğu, doğumun da problemsiz gerçekleştiği bildirildi. Büyük bir heyecan yaşayan Güllü Altıntaş, "Sancılarım başlayınca korktuk. Bebeğim gelmek için çok zorladı. Bize yeni yıl hediyesi oldu, çok mutluyum" dedi. Anne Güllü Altıntaş bebeğe henüz isim koymadıklarını, ancak Enes veya Hüseyin isimlerini düşündüklerini, ismi eşiyle birlikte evlerinde karar verip kesinleştireceklerini söyledi.

BÜYÜYÜP ASKER OLACAK
Çiftçilik yapan baba Mahir Altıntaş'ın köyde olduğu hastanede gelini ve torununun yanından bir an bile olsun ayrılmayan babaanne Kıymet Altıntaş da beşinci torununa kavuştuğu için mutlu olduğunu söyledi. Kendisi de 5 çocuk sahibi olan babaanne, yeni yılın ilk dakikalarında dünyaya gelen torununun büyüyüp asker olacağını söylerken, "Allah annesine ve babasına bağışlasın" diye dua etti. Üçbuçuk yıllık evli olan Güllü-Mahir Altıntaş çiftinin bebekleri Balıkesir'de yeni yılın ilk bebekleri oldu. Sağlığı iyi olan anne ve bebeğinin hafta başında evlerine dönebilecekleri bildirildi.