Akasya Durağı 101. son bölüm fragmanı yayınlandı

Akasya Durağı 101.bölüm, Akasya Durağı 101.bölüm izle, Akasya Durağı izle, Akasya Durağı son bölüm, Akasya Durağı 101.bölüm 1 Ocak, Akasya Durağı 101.bölüm, Akasya Durağı 101. bölüm izle 1 Ocak

Akasya Durağı 101. son bölüm fragmanı yayınlandı
Akasya Durağı 101. bölüm fragmanı yayınlandı. Akasya Durağı 101. son bölümde neler olacak? Akasya Durağı 101. en son bölüm fragmanı izle. Akasya Durağı 101. son bölüm fragmanında Osman, Rus kaçakçı Boris oluyor. İşte Akasya Durağı 101. bölüm fragmanı ve Akasya Durağı 101. bölüm özeti...
Osman, Rus kaçakçı Boris oluyor
Maho ve Fiko işsizlikten yakınır. “Herkes işe gidiyor, biz evde kadınlarla oturuyoruz. Bu böyle olmaz, bir iş yapmak lazım” derler. Maho ve Fiko bir limuzini ticari taksiye çevirirler. Çiğ köfteler, kırmızı halılar, hizmette sınır yoktur. Fakat, Maho ve Fiko soyulacaklarından habersizdir.
Sinan at yarışı oynadığı kahvenin tuvaletinde bir mafya elemanının konuşmasına kulak misafiri olur. “İlacın bende. 100 doları hazırladın mı” diyince, Sinan’ın gözleri parlar. Kahvede oturur, at yarışı tahminlerine bakarken kulağı hep onun konuşmalarına takılır. Bu sırada polis baskın yapar, aradığı mafya elamanını alır. Mafya elemanı çantayı Sinan’a doğru iter. Sinan durumdan habersizdir. Kalkarken çantayı görür, alır götürür ve 100 doları da alır. Kuaföre gidip, Gülbinler’e, “hanımlar toplanın, sizi eğlenmeye götürüyorum” der. Tabii başına gelecek beladan habersizdir.
Tolga ve Tevfik Komiser, Osman’ı arar. Osman’a gizli görev verilir. Osman kendisine benzeyen Rus kaçakçı Boris olacaktır. Osman bunu, Safiye’ye dahi söylemeyecektir. Safiye de kafasında Osman’la ilgili aldatma hikayelerini kurmaya başlar. Osman bir maceraya atılmıştır ki, cümbüş başlamak üzeredir.

AKASYA DURAĞI 101. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

AKASYA DURAĞI 101. BÖLÜM FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

TÜM DİZİ HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ