Şen Yuva Final bölüm fragmanı yayınlandı

Şen Yuva, 10 Eylül Çarşamba günü yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda edecek. İşte Şen Yuva'nın final bölüm fragmanı....

Şen Yuva Final bölüm fragmanı yayınlandı
Şen Yuva'da bu bölüm ayrılık rüzgarları var. Ama elbette bir yandan Gülümser bir yandan Kalender devreye girince ayrılık da tuhaf bir hal alacaktır! Aşklarının bittiğini düşünen İnci ile Münir ayrılmaya karar verir. Bunu duyan Gülümser Hanım tabii ki boş durmaz ve hiç umulmadık birinden destek almak zorunda kalır: Kalender Bey'den. Gülümser ile Kalender el ele verip İnci ile Münir'e destek olmaya çalışır. Bunun için de kliniğe yardıma gelirler. Ama yardım edelim derken köstek olurlar.

Diğer yandan Nurettin, bir yapımcıyla albüm anlaşması yapmıştır. Ama babasına fantezi müzik sanatçısı olduğunu söyleyememektedir. Kalender'i ikna etmenin tek yolu onu hipnotize etmektir. Münir'in hipnoz notlarını ve sarkacını alan Nurettin deneme amacıyla Tankut'u hipnotize eder. Ve Tankut Sıkıcan hipnotize olmuş haliyle elbette normalde olduğundan daha eğlenceli bir hale gelir!!!