Kozan Mehmet Akif Ersoy Lisesi başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Kozan birincisi olan ibrahim Arda Aktaş ile Türkçe-Matematik'te Kozan üçüncüsü olan Enes Bilgili mezun oldukları Mehmet

Lisans Yerleştirme Sınavı'nda Kozan birincisi olan ibrahim Arda Aktaş ile Türkçe-Matematik'te Kozan üçüncüsü olan Enes Bilgili mezun oldukları Mehmet Akif Ersoy Lisesi tarafından ödüllendirildi.

Kozan birincisi İbrahim Arda Aktaş'ın İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği'ni, Kozan üçüncüsü Enes Bilgili'nin ise İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ni kazandığı belirtildi.

Öğrencilerin başarısını öğrenen Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Taşkın okulun ödül törenine katılarak hediyeleri öğrencilere takdim etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Kasım Taşkın ise "Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Özellikle Kozan'ımızda eğitim ve öğretimde kalite her geçen gün biraz daha artıyor. Mehmet Akif Ersoy Lisesi gibi bir okulumuzdan çok sayıda öğrencinin dört yıllık üniversiteleri kazandığını öğrendim ve bu da bizlere büyük mutluluk veriyor." dedi.

Mehmet Akif Ersoy Lisesi Okul Müdürü Huzeyfe Fındık; "Okulumuz her geçen yıl olduğu gibi bu yılda birçok başarılı öğrenci mezun vermiştir. Son olarak İbrahim Arda Aktaş ve Enes Bilgili LYS'de elde etmiş oldukları dereceler ile okulumuzun ve Kozan'ımızın gururu oldular. Öğrencilerimize üniversite hayatlarında şimdiden başarılar diliyorum." diye konuştu.