İntihara Kalkıştı, Polisten Yardım İstedi

Şişli'de doğalgazı açarak intihara kalkışan şahıs, fenalaşınca intihardan vazgeçip polisten yardım istedi

Şişli'de doğalgazı açarak intihara kalkışan şahıs, fenalaşınca intihardan vazgeçip polisten yardım istedi. Polisi arayıp, "İntihardan vazgeçtim ne olur kurtarın beni" diyen şahıs, evinde baygın halde bulundu.
Olay, Halide Edip Adıvar Mahallesi Kutlubey Sokak üzerinde bulunan 4 numaralı apartmanda yaşandı. Alınan bilgiye göre, evli ve 3 çocuk babası Muharrem Polat (40), evde kimsenin bulunmadığı sırada intihara kalkıştı. Doğalgazı açarak bir süre bekleyen şahıs, kısa süre içinde fenalaşınca intihardan vazgeçip 155 Polis İmdat'ı aradı. "İntihardan vazgeçtim ne olur kurtarın beni" diyerek polisten yardım isteyen Polat, daha sonra yarı baygın halde beklemeye başladı. İhbarın ardından bölgeye polis, ambulans,
itfaiye ve İGDAŞ görevlileri sevk edildi. Kapıyı kırarak içeri giren polis, Muharrem Polat'ı yerde baygın halde yatarken buldu. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Polat, ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İGDAŞ görevlileri ise her ihtimale karşı apartmanın doğalgaz ve elektriğini kesti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.