2 Bin Kişi Ay Işığında Film İzledi

Gebze'de "Ay Işığında Sinema Geceleri" Eskihisar Kalesi'nde başladı. Programın ilk gününde, gişe rekorları kırıp 2010 senesine damga vuran Eşrefpaşalılar filmi gösterildi.

2 Bin Kişi Ay Işığında Film İzledi
Yazlık sinema nostaljisinin ilk gecesinde, yönetmenliğini Hüdaverdi Yavuz'un, yapımcılığını M. Yusuf Kulaksız'ın yaptığı dram ve komedi konulu Eşrefpaşalılar filmi gösterildi. Saat 21.00'da başlayan filmden saatler öncesi Eskihisar Kalesi doldu. İlave sandalyelerle 2 bin kişinin izlediği film, unutulmaz bir akşam yaşattı.
Belediye Başkanı Adnan Köşker, gelişen ve değişen Gebze'de sosyal belediyeciliğe önem verdiklerini belirtti. Türkiye'de eşine az rastlanır bir ortamda sinema izleyeceklerini belirten Köşker, "Gece karanlığında ayın körfeze yansıyan yakamozu en iyi şekilde bu kaleden izlenir. Buraya ailesini, çocuğunu ve akrabasını alıp sinema izlemeye gelen insanlar bizim çalışma şevkimizi ateşliyor. Bizlerle 12 gün boyunca burada hep birlikte vizyon filmlerini izleyeceğiz" dedi.
Protokol koltuğu yerine halkın arasında sinema izlemeyi tercih eden Köşker'e çevre ilçelerin belediye başkan ve yardımcıları ile Darıca Kaymakamı Osman Ateş eşlik etti.