Canım Ailem'in final bölümü bu akşam ATV'de

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Canım Ailem, bu akşam yayınlanacak olan final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

Canım Ailem'in final bölümü bu akşam ATV'de
  ATV ekranlarında iki sezondur yayınlanan ' Canım Ailem ' dizisi bu akşam yayınlanacak olan 63 . bö ; lü ; mü ; yle final yapacak . Son bö ; lü ; mler iç ; in kamera karşısına geç ; en ekip , son derece duygusal anlar yaşıyor . Meliha karakterini canlandıran Şebnem Bozoklu , ' Ç ; ok gü ; zel bir dö ; nem geç ; irdik . Finalimizi seviyorum ç ; ü ; nkü ; sü ; rprizi beklenmeyende saklı ' derken ; Feride karakteriyle ekrana gelen Ezgi Mola , ekip olarak birbirlerine ç ; ok alıştıklarını ve dizinin bitecek olmasının kendilerini hü ; zü ; nlendirdiğini ifade etti . Oyuncu sö ; zlerini şö ; yle sü ; rdü ; rdü ; : ' O kadar gü ; zel bir ekip olduk ki . ' Bizimkiler ' gibi bu iş sorunsuz 15 yıl giderdi . '

GERÇ ; EKTEN AİLEYDİK

Eda karakterini canlandıran Deniz Denker ise ' Sette aile gibiydik . Biz gerç ; ekten ' Canım Ailem ' dik . Hayal ettiğimiz değil , beklediğimiz final oldu . Ç ; ok da gü ; zel bir sü ; rprizi var ' dedi .

CANIM AİLEM DAĞILIYOR!

' Ç ; ekimler sırasında gerç ; ek bir aile olmuştuk . Canım ailemiz dağılıyor ' diyen oyuncular şu gü ; nlerde bir hayli duygusal ve hü ; zü ; nlü ; anlar yaşıyor .

sabah

CANIM AİLEM FİNAL BÖ ; LÜ ; MÜ ; FRAGMANI