Sagopa Kajmer & Kolera ' Bendeki Sen' ile müzik marketlerde

Sagopa Kajmer & Kolera yeni albümü ' Bendeki Sen' ile müzik marketlerdeki yerini aldı. Yeni albümünde 16 şarkıya yer veren ünlü rap yıldızı Sagopa'nın yeni albümü 'Bendeki Sen' şimdiden hayranları tarafından yok satıyor.

Sagopa Kajmer & Kolera ' Bendeki Sen' ile müzik marketlerde
  Sagopa Kajmer & ; Kolera yeni albü ; mü ; ' Bendeki Sen ' ile mü ; zik marketlerdeki yerini aldı . Yeni albü ; mü ; nde 16 şarkıya yer veren ü ; nlü ; rap yıldızı Sagopa ' nın yeni albü ; mü ; ' Bendeki Sen ' şimdiden hayranları tarafından yok satıyor . İşte Sagopa& ; Kolera ' Bendeki Sen ' adlı yeni albü ; mü ; nde yer alan şarkıları . . .

Albü ; mdeki Parç ; alar

01 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Ayılırsın Ve Anlarsın
02 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Bana Ninni Okumayın
03 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Bir Dizi İz
04 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Bu Bö ; yledir
05 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Gidenler
06 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; İç ; eriz Aynı Tastan
07 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; İyi Bilirim
08 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Merhametine Dö ; n
09 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Mevsimler Gibisin
10 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Ne Olur
11 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Onlarıda Anlıyorum
12 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Scratch Diploma
13 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Sen Hiç ; Sevmeyi Bilmezsin
14 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Tadı Yok
15 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Terk-İ Diyar
16 . Sagopa Kajmer & ; Kolera &ndash ; Bendeki Sen &ndash ; Zaman Alacak İntikamımı


Sagopa Kajmer , gerç ; ek adıyla Yunus Ö ; zyavuz , Tü ; rk rap sanatç ; ısıdır .

Yunus Ö ; zyavuz , mü ; zik yaşantısına Samsun ' da yerel bir radyoda DJ ' lik yaparak başladı . Bu sırada Rapper M . C . ( Rapper Mic Check ve DJ Mic Check adıyla ) mü ; stear ismini kullandı . 1998&prime ; de yeraltı rap dü ; nyasında halen varlığını sü ; rdü ; ren bir oluşum olan Kuvvetmira ' yı kurdu . Kuvvetmira grubunda halen kendisi , Kolera ve Abluka Alarm bulunmaktadır . 1999&prime ; da &ldquo ; Silahsız Kuvvet&rdquo ; mahlasıyla Yeraltı Operasyonu isimli toplama albü ; mü ; nde yer aldı . 2001 ve 2002&prime ; de &ldquo ; Silahsız Kuvvet&rdquo ; mahlasıyla peşpeşe Sö ; zlerim Silahım ve İhtiyar Heyeti isimli 2 albü ; m ç ; ıkardı . Daha sonra Silahsız Kuvvet mahlasını bırakıp Sagopa Kajmer mahlasıyla mü ; zik yaşantısına devam etmiştir . Ardından Bir Pesimistin Gö ; zyaşları ve Romantizma albü ; mlerini ç ; ıkarmıştır . Sagopa Kajmer ve eşi Kolera ( Esen Gü ; ler Ö ; zyavuz ) birlikte Melankolia Mü ; zik isimli mü ; zik şirketini kurdular . Sagopa Kajmer bu olayı bir rö ; portajında &ldquo ; Boğulacaksak kendi denizimizde boğulalım , dedik . &rdquo ; şeklinde aç ; ıklamıştır . Bu ikili ve Kuvvetmira ' da yer alan diğer rap sanatç ; ıları Melankolia Mü ; zik ' in ilk albü ; mü ; Kafile ' yi ç ; ıkardılar . Albü ; mü ; n prodü ; ktö ; rlü ; ğü ; nü ; yine Sagopa Kajmer ü ; stlenmiştir . Ayrıca 2008 yılında MTV Tü ; rkiye tarafından EMA ' de Hip-Hop kategorisinden Tü ; rkiye ' nin en iyi sanatç ; ısı olmaya aday olmuştur ve EMA Party ' deki performansıyla ve seyircileriyle dikkat ç ; ekmiştir . 2008 yılında Melankolia etiketi altında Melankolia Wears da ç ; ıkmıştır . 2008 yılının sonlarında başlattığı &ldquo ; DJ Benim&rdquo ; yarışması ve 2009 yılında ç ; ıkarmayı planladığı &ldquo ; Yeraltı Kafilesi&rdquo ; albü ; mü ; ile rap mü ; zikte genç ; yeteneklere ne kadar ö ; nem verdiğini gö ; stermektedir . 2006 yılında yılında Melankolia Mü ; zik ' in ilk gö ; z bebeği olan ve plak şirketimizin piyasaya sü ; rdü ; ğü ; ilk albü ; m olan &rdquo ; KAFİLE&rdquo ; , herkes tarafından tü ; m zamanların en iyi Tü ; rkç ; e Rap Karma Albü ; mü ; olarak değerlendirilmişti . Kafile Albü ; mü ; nü ; n 3 sene sonrasında Melankolia Mü ; zik tekrar Yeraltındaki kafileye gö ; z kırpıyor . Ayrıca rap dışında Break dance , MC ' lik , Dj ' Lik ' te yapabiliyor . .

Mü ; zik hayatında kullandığı ismi Sagopa , Mısır ' da bir piramidin adıdır . Birç ; ok arkeolog bu piramidin sırrını ç ; ö ; zmeye ç ; alışırken , tuzaklara dü ; şü ; p can verdikleri sö ; ylenir . En son , soyadı Kajmeri olan bir arkeolog , Sagopa ' nın gizemini ortaya ç ; ıkartmış ve piramidin en gizemli yerine , son odasına girerek , duvara Sagopa ' nın gizemini ç ; ö ; zen anlamına gelen Sagopa Kajmeri kazımıştır . Ancak bu arkeolog da ( Gerhard Kajmeri ) hava akımı yü ; zü ; nden can vermiştir . Bu olaydan bir sü ; re sonra piramide modern araç ; larla giren bilim adamları , ö ; len adamın ( Gerhard Kajmeri ) ' nin cesedini bulmuşlar ve piramide donanımsız girme cesaretinden dolayı bu adamın adını tü ; m dü ; nyaya duyurmuşlardır .

Mic Check takma adıyla Ö ; zyavuz , 2004&prime ; te Cezanın Nefretteki grup arkadaşı Fuchs ' un &ldquo ; Huzur N Darem&rdquo ; albü ; mü ; nü ; n prodü ; ktö ; rlü ; ğü ; nü ; yapmıştır . DJ ' lik alanında da kendini geliştiren Ö ; zyavuz , Turntablizm denilen olayın Tü ; rkiye ' deki ö ; ncü ; sü ; olarak kabul edilir . Ayrıca Ö ; zyavuz , Tü ; rkiye ' nin kö ; klü ; radyolarında DJ ' lik ve mü ; zik direktö ; rlü ; ğü ; de yapmıştır . Yurt dışında &ldquo ; h2000&Prime ; , &ldquo ; j& ; b&rdquo ; gibi festivallerde ve ç ; eşitli yerlerde DJ ' lik yapmıştır .

Ç ; ok ö ; nemli bir mü ; zik birikimi ve arşivine sahip Yunus Ö ; zyavuz , &ldquo ; Sagopa Kajmer&rdquo ; kimliğiyle &ldquo ; PESIMIST UNDERGROUND RAP&rdquo ; tarzını oluşturmuş , mü ; zik kalitesi , sö ; z zenginliği ve etkileyici sesiyle kendisini birç ; ok değisik kitleden insana kanıtlamıştır . Yurt dışından sanatç ; ılara da altyapı mü ; zikler hazırlamıştır .

Bir yandan DJ ' lik diğer yandan sanatç ; ı olarak sü ; rekli ç ; alışmalarını sü ; rdü ; ren Sagopa Kajmer , 2004&prime ; te Tü ; rkiye ' nin en ç ; ok izlenen filmlerinden olan G . O . R . A ' ya mü ; zikler hazırlamıştır . Al Bir de Burdan Yak isimli parç ; asına video klip ç ; ekilmiştir . Bu gelişme Sagopa Kajmer ' i tarzının dışındaki dinleyici kitlesine ulaştırmayı başarmıştır . Tü ; rkiye ' de birç ; ok insan Sagopa Kajmer ' i bu kelime ile tanımıştır . 2005&prime ; te Kolera ' nın Karantina Embriyo albü ; mü ; nü ; n prodü ; ktö ; rlü ; ğü ; nü ; yapan Sagopa Kajmer yine aynı yılda İrem Records ' tan ç ; ıkardığı Romantizma isimli albü ; mü ; yle kariyerinin zirvesine ulaşmıştır . Bu albü ; mü ; n ilk video klibi olan Vasiyet Kral TV ' de 2005 yılının En İyi Klip ö ; dü ; lü ; ne layık gö ; rü ; lmü ; ştü ; r . 2006 yılında Kuvvetmira ile beraber Kafile isimli albü ; mü ; ç ; ıkarmıştır . 2007 yılında Kolera ile dü ; et albü ; mleri olan İkimizi Anlatan Bir Şey ' i dinleyicileriyle buluşturmuştur . Tü ; rkiyenin En iyi Beat makerıdır En son 2010&prime ; da genç ; rapper ' ların kendisine gö ; nderdiği parç ; aları derleyerek Kafile 2 albü ; mü ; nü ; ç ; ıkartmıştır . Bu albü ; mde kendi şarkısı yoktur

Sagopa Kajmer , gerç ; ek adıyla ( Yunus Ö ; zyavuz ) , kendisi gibi rap mü ; zik sanatç ; ısı olan Kolera ( Esen Gü ; ler Ö ; zyavuz ) ile 2006 yılında evlenmiştir . Ayrıca Sagopa Kajmer ' in ilk ilham kaynağı babası Mehmet Ö ; zyavuz olarak sö ; ylenir .