2010 Dünya Kupası'na Doğru

-2010 DÜNYA KUPASI'NA DOĞRU -YUNAN MORAS, GÜNEY KORE MAÇINA ÇIKAMAYACAK JOHANNESBURG (A.A) - 08.06.2010 - DÜNYA KUPASI'NDA B GRUBU'NDA MÜCADELE EDECE

 

-2010 DÜNYA KUPASI ' NA DOĞRU

-YUNAN MORAS , GÜNEY KORE MAÇINA ÇIKAMAYACAK

JOHANNESBURG ( A . A ) - 08 . 06 . 2010 - Dünya Kupası ' nda B Grubu ' nda mücadele edecek Yunanistan Milli Futbol Takımı ' nın defans oyuncusu Vangelis Moras , bacağındaki sakatlık geçmediği için Güney Kore ile yapacakları açılış maçında forma giyemeyecek .

Partneri Socratis Papastathopoulos ile birlikte taraftarlarca ' İkiz Kuleler ' olarak tanımlanan ve sıklıkla ilk 11 ' de sahaya sürülen Moras ' ın uyluk kemiğindeki sakatlık henüz geçmedi . Antrenmanlara son birkaç gündür çıkmayan Yunan futbolcunun bugün tedavi görmesi bekleniyor .

Yunanistan Milli Takımı ' ndan yapılan açıklamada , ' Son dakikada tıbbi bir mucize olmazsa , Güney Kore maçında oynaması mümkün görünmüyor ' denildi . Moras ' ın boşluğunu , Kostas Katsouranis ' in doldurulacağı ifade edildi .

Bu arada , hafif sakatlığı bulunan forvet Pantelis Kapetanos , defans oyuncusu Sotiris Kyrgiakos gibi bugünkü antrenmana çıkmadı . Takımdan dün ayrı çalışan Kyrgiakos ' un Güney Kore maçında yer alması bekleniyor .

Yunanistan , B Grubu ' nda Güney Kore ' nin yanı sıra Nijerya ve Arjantin ile mücadele ediyor .

( REU-ÜLK-KAN )

08 . 06 . 2010 13 : 23 : 03