Ordu'dan Tekirdağ'daki oğlunun yanına gitmek için yola çıktı, cesedi Keşan'da bulundu

Ordu'da ki evinden Tekirdağ'da çalışan oğlunun yanına gitmek için çıktıktan sonra 15 gündür kendisinden haber alınmayan Murat Makara, Edirne'nin Keşan

  Ordu ' da ki evinden Tekirdağ ' da çalışan oğlunun yanına gitmek için çıktıktan sonra 15 gündür kendisinden haber alınmayan Murat Makara , Edirne ' nin Keşan ilçesinde , yol kenarında ölü bulundu .

Keşan-İpsala yolu üzerinde bulunan Kale Tuğla Fabrikası yakınlarında , yol kenarındaki otlar içinde hareketsiz şekilde yatan bir kişinin olduğunu gören vatandaşlar , durumu Keşan İlçe Jandarma Komutanlığı ' na bildirdi . Olay yerine gelen İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Cumhuriyet Savcısı Zafer Aydön ' ün yaptığı incelemede , üzerinden çıkan kimlik doğrultusunda , cesedin Ordu ' nun Korgan ilçesi Yeşilalan Köyü nüfusuna kayıtlı , 67 yaşındaki Murat Makar ' a ait olduğu öğrenildi .

Yaklaşık 10 gün önce öldüğü anlaşılan Makar ' ın cesedi olay yerindeki incelemenin ardından Keşan Devlet Hastanesi Morgu ' na kaldırıldı . Makar ' ın cesedi daha sonra kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla İstanbul Adli Tıp Kurumu ' na gönderildi . Öte yandan jandarmanın yaptığı araştırmada , akli dengesi yerinde olmadığı öne sürülen Murat Makar ' ın , 15 gün önce , Ordu ' da ki evinden ayrılarak , Tekirdağ ' da bulunan bir tuğla fabrikasında işçi olarak çalışan oğlunun yanına gitmek amacıyla yola çıktığı bilgisine ulaştı .

Olayla ilgili soruşturma sürüyor .