Nıssan' Dan Yeni Bir Seçenek 7 Kişilik Qashqaı+2

Crossover Sınıfının Yaratıcısı ve Segmentinin En Çok Tercih Edilen Otomobili* Olan Nissan Qashqai, Yakaladığı Satış Başarısını, 7 Kişilik Qashqai+2 Modeliyle Pekiştirmeye Hazırlanıyor.

Nıssan' Dan Yeni Bir Seçenek 7 Kişilik Qashqaı+2
  Geç ; tiğimiz aylarda yenilenen Qashqai ' nin ardından oluşan yoğun talebe farklı seç ; eneklerle cevap vermeye hazırlanan Nissan , X-Trail ' in platform alt yapısı kullanılarak geliştirilen Qashqai+2 ile Qashqai ' nin asi ç ; izgisinden ö ; dü ; n vermeden SUV segmentindeki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor .

Qashqai+2 , yerden yü ; ksek yapılı Qashqai ' nin sert ve karakteristik tasarım ç ; izgisini ö ; n kısımda aynen korurken , Crossover ruhunu artıran yan ve arka camlardaki tasarım farklılıklarıyla aracın gö ; rü ; nü ; mü ; nü ; daha da gü ; ç ; lü ; kılıyor . Tavan rayları ve 18 inç ; lik jantlar da bu asi gö ; rü ; nü ; mü ; tamamlıyor .

Qashqai+2 ' nin Qashqai ' den 21 cm daha uzun olması etkisini aracın iç ; hacminde de gö ; steriyor . Daha geniş arka diz mesafesi , 7 kişilik oturma alanı sunan 3 . sıra arka koltuklar ve bü ; yü ; k bagaj hacmi aracın en belirgin ö ; zellikleri arasında yer alıyor . Bagaj zeminine gizlenen bu koltuklar , kapalı pozisyondayken zeminin iç ; kısmında kalacak şekilde tasarlanmış olduğu iç ; in bagaj alanında dü ; z bir yü ; kleme olanağı sunuyor . Ü ; ç ; ü ; ncü ; sıra koltuklar aç ; ıkken 130lt . , kapalıyken 450lt . ve arka koltukların tamamen yatırılmasıyla da 1520lt . gibi ü ; stü ; n bir yü ; kleme alanı sunan Qashqai+2 , aracından daha fazla faydalanmak isteyenlerin tercihi olacak .

Qashqai+2 , uzun yapılı şasisiyle iç ; kabinde ferah bir oturma alanı sunarken , sü ; rü ; ş konforunda da standart sunulan ESP sistemi sayesinde mü ; kemmel bir yol tutuş performansı sergiliyor . 2 . 0lt . dizel otomatik vitesli versiyonunda standart sunulan ALL MODE 4x4 ç ; ekiş sistemi zorlu yol koşullarında ü ; stü ; n bir hakimiyet sağlıyor .

Qashqai+2 , 1 . 6lt benzinli , 1 . 5lt dizel dü ; z vites ve 2 . 0lt dizel 4x4 otomatik vites seç ; enekleriyle satışa sunuluyor . Panaromik cam tavan , hız sabitleme sistemi , Nissan Connect , renkli geri gö ; rü ; ntü ; kamerası , Bluetooth , ç ; ift taraflı otomatik klima , deri dö ; şeme ve xenon farlar gibi ö ; zelliklerin sunulduğu araç ; ta 3 farklı donanım seç ; eneği bulunuyor .

Qashqai+2 , 58 . 490TL ' den başlayan fiyatlar ile Temmuz ayından itibaren Nissan Bayileri ' nde .

*2009 ODD verilerine gö ; redir .

OtomobilGazetesi