Ford Kuga'ya otomatik şanzıman

Dinamik tasarımlı kompakt SUV Ford Kuga, 72.900 TL'den başlayan fiyatlarla artık otomatik şanzıman seçeneği de sunuyor

Ford Kuga'ya otomatik şanzıman
  Ford ' u temsil eden Kuga , nihayet otomatik şanzıman seç ; eneğine kavuştu . 2008 yılında satışa sunulduğu gü ; nden bu yana sadece 6 ileri manuel şanzımanla satılan ve bu yü ; zden satış performansında otomatik şanzımanlı rakiplerinin bir hayli gerisinde kalan Ford Kuga , yeni eklenen 6 kademeli Powershift şanzımanıyla , sınıfında artık daha gü ; ç ; lü ; bir ele sahip .

140 HP gü ; cü ; ndeki 2 . 0 lt ' lik dizel motorla kombine edilen ç ; ift debriyajlı yeni otomatik şanzıman , Kuga ' yı 183 km/s maksimum hıza ulaştırırken , ortalama yakıt tü ; ketimi 6 . 8 lt/100 km Titanium ve S elective olmak ü ; zere iki donanım paketiyle satışa sunulan otomatik şanzımanlı Kuga ' da , 6 ileri manuel şanzımanlı versiyonun satışı da devam edecek .

Giriş donanım seviyesi olan Titanium ' da ABS , ESP , ö ; n-yan ve perde havayastıkları , otomatik klima , 17 inç ; lik alaşım jantlar , ö ; n ve arka park sensö ; rleri , anahtarsız ç ; alıştırma sistemi , kumaş-deri kombinasyonlu spor koltuklar , cruise control , otomatik yanan farlar ve yağmur sensö ; rü ; standart olarak sunulurken , ü ; st donanım paketi S elective ' de ek olarak , ç ; ift xenon farlar , panoramik cam tavan , deri koltuk dö ; şemeleri , elektrikli sü ; rü ; cü ; koltuğu , ısıtmalı ö ; n koltuklar , ö ; n cam rezistansı ve atermik ö ; n cam standart donanımda yer alıyor