Çöşnük Mahallesi Yardımlaşma Derneği açıldı

Malatya'nın Çöşnük Mahallesi sakinleri tarafından sosyal sorumluluk duygusu ve bilinçi içinde kurulan Çöşnük Yardımlaşma Derneği açıldı.

Açılış tör

  Malatya ' nın Çöşnük Mahallesi sakinleri tarafından sosyal sorumluluk duygusu ve bilinçi içinde kurulan Çöşnük Yardımlaşma Derneği açıldı .

Açılış törenine Ak Parti İl Başkanı Mustafa Şahin , Ak Parti Malatya Milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve İhsan Koca , Ak Parti K . Maraş Milletvekili Veysi Kaynak , Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Celal Ekici , Malatya İl Müftüsü H . Yusuf Gül , Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş ve çok sayıda mahalleli katıldı .

Malatya Belediyesi mehteran ekibinin gösterisinden sonra söz alan Çöşnük Yardımlaşma Derneği Başkanı Muzaffer Emül " Derneğimiz , Türk Milletinin ve içinde yaşadığı çevrenin , milli , ahlaki , insani , manevi ve kültürel değerlerini benimseyen , yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan , sosyal çevrenin refahını arttırmak , milli birlik ve bütünlük içinde , gençlerimizin bilinçli , vatanına , bayrağına bağlı yetişmesini sağlamak , çevresinin sosyal ve kültürel kalkınmasına yardımcı olmak amacıyla kurulmuştur . " dedi .

Yapılan duaların ardından kurdele kesimi gerçekleştirildi . Daha sonra davetlilere ikramlarda bulunularak dernek binası gezdirildi .