Çorum Valisi Mustafa Toprak'tan Şehit Ailesine Ziyaret

Çorum Valisi Mustafa Toprak, Şırnak Uludere'de teröristlerle girilen çatışmada şehit düşen Uzman Komando Çavuş Adem Erboyacı'nın Çorum'daki evine taziye ziyaretinde bulundu.

  Garnizon Komutanı J . Kd . Albay Eyüp Bölük ve Emniyet Müdürü Necmettin Emre ile birlikte Gülabibey Mahallesi Yenidoğan 7 . Sokak ' ta bulunan şehidin evine giden Vali Mustafa Toprak , şehit babası Mehmet Ali Erboyacı ile bir süre görüşerek taziye dileklerini iletti .
Vali Toprak , " Her zaman yanınızdayız . Şehidimiz , inancımız gereceği bize de şefaat edecek . Vatanın , milletin savunmasında varolma mücadelesinde şehit olacağız , gazi olacağız . Geçmişte de böyle oldu bundan sonra da böyle olacak . Ebediyete şehitlik mertebesiyle gitmek herkese nasip olmaz . Bu kutsal davada şehit verdiysek bir onurdur , gururdur . Gönlümüzde devamlı bu acıyı hissedeceğiz . Metanetli davranmak zorundayız " dedi .
Garnizon Komutanı J . Kd . Albay Eyüp Bölük ise , " Oğlunuz ile ne kadar gurur duysanız azdır . Kahramanca çarpışarak şehit oldu " diye konuştu .
Şehit Erboyacı ' nın cenazesi bugün Ortaköy ilçesinde ikindi namazına müteakip düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verilecek .