Yalçın Çakır'da yardım etti ama olmadı

Ekranların Yalçın Ağabeyi Yalçın Çakır Yüzleşme isimli programının adını Pozitif Reality olarak değiştirdi.

  Bu değişimin ardından hep pozitif konuları işleyeceğini belirten Yalç ; ın Ç ; akır kü ; skü ; nleri de barıştırmayı amaç ; lıyor .

Pozitif Reality ' nin dü ; nkü ; bö ; lü ; mü ; nde bu barıştırma olaylarından biri yaşandı . Kocasıyla kavga ettikten sonra evi terk eden Tuğba Hanım ' ı Nevzat Bey ' le barıştırmak isteyen Yalç ; ın Ç ; akır , ne kadar uü ; raştıysa da başarılı olamadı .

Tuğba Hanım ' a kocan sana şiir yazmış diyerek seslenen Yalç ; ın Ç ; akır , Nevzat Bey ' den yazdığı şiiri okumasını istedi .

Eline mikrofonu alan Nevzat Bey bir şeyler sö ; yleme başladı ama ortada şiir falan yoktu . Dü ; z metin okur gibi iç ; inden geç ; enleri karısına sö ; yleyen Nevzat Bey ' e Yalç ; ın Ç ; akır sufle vererek yardımcı olmak istesede pek başarılı olamadı .

İstediğini elde edemeyen Nevzat Bey karısı hayır dedikç ; e gö ; zyaşlarına hakim olamadı . Haykırarak karısının dö ; nmesini isteyen Nevzat Bey , daha ö ; nce Yalç ; ın Ç ; akır ' da eşi Tü ; lay ' ı ç ; ağıran Muhsin Bey ' i hatırlattı .

İŞTE O ANLAR