Van Basten, Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisini değerlendirdi

Marco Van Basten, Galatasaray'ın Fenerbahçe karşısında ilginç bir gol sonucunda kaybettiğin ifade etti.İşte eski Hollandalı futbolcunun Galatasaray Fenerbahçe derbisi hakkında yorumları.

Van Basten, Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisini değerlendirdi
  Hollanda Milli Takımı ve Milan ' ın efsane oyuncularından aynı zamanad Tü ; rkiye ' de ç ; ok tanınan Marco Van Basten , Galatasaray ' ın Fenerbahç ; e karşısında ilginç ; bir gol sonucunda kaybettiğin ifade etti .

Eski takım arkadaşı Galatasaray Teknik Direktö ; rü ; Frank Rijkaard ' ın davetlisi olarak derbiyi izleyen Van Basten , maç ; tan sonra Lig TV ' ye yaptığı aç ; ıklamada , ç ; ok keyifli bir karşılaşma olduğunu belirtti .

Eski Hollandalı futbolcu , &ldquo ; İki takımın da kaybetmemek adına mü ; cadele ettiği iç ; in maç ; ü ; stü ; n bir atmosferde oynandı . Yalnız Galatasaray ç ; ok şanssızdı . Yenilen gol ç ; ok ilginç ; ti . Kalecinin hatası var . Galatasaray ikinci yarıda kazanmak iç ; in iyi mü ; cadele etti , ama sonuç ; ta kazanan Fenerbahç ; e oldu&rdquo ; diye konuştu .
Van Basten , Alex ' e de ö ; vgü ; ler yağdırırken , &ldquo ; Sahanın yıldızıydı . Onu izlemekten bü ; yü ; k keyif aldım . En iyi oyuncu Alex ' ti . Sahanın en teknik oyuncusuydu . Bireysel anlamda takımı adına ç ; ok ö ; nemli işler yaptı&rdquo ; ifadelerini kullandı Galatasaray - Fenerbahç ; e derbi maç ; ından fotoğraflar iç ; in tıklayın