Sony: PlayStation 4 için erken

Bir süreden beri etrafta dolaşan PlayStation 4 dedikodularına sonunda Sony de bir yorum yaptı. İşte bir sonraki nesil konsolun akıbeti

Sony: PlayStation 4 için erken
  Sony ' in ü ; nlü ; konsolu PlayStation 3 ' ü ; n PS2 ' in başarısını yakalayamaması nedeniyle , oyun ve teknoloji dü ; nyasın PS4 ' ü ; n dedikoduları dö ; nmeye başlamıştı .

Bu durumu savunanların elindeki en bü ; yü ; k kanıt ise , PS3 ' in Sony tarafından hedeflenen ü ; ç ; boyutlu oyun teknolojisine tam olarak uygun olmamasıydı .

Yeni konsol iç ; in daha ç ; ok erken


Ancak , Uncharted 2 , Heavy Rain ve ö ; nü ; mü ; zdeki haftalar da ç ; ıkacak olan God of War 3 sayesinde altın ç ; ağını yaşayacak olan PS3 , daha emekli olmaya hazır değil . Amerikan Sony ' in CEO ' su Jack Tretton verdiği bir rö ; portajda PlayStation 4 ile ilgili fikirlerini sö ; yledi .

Şu andaki konsollarının gayet iyi olduğunu sö ; yleyen yö ; netici , PlayStation 3 ' ü ; n ö ; tesini şimdilik gö ; remediğini de belirtti . Tretton ' a gö ; re PS4 ' ü ; n piyasaya ç ; ıkması iç ; in daha 5 ile 7 yıl arasında bir zaman gerekiyor .