Küçük Karatecilerden Başkan Kahraman'a Teşekkür

Balıkesir'de düzenlenen Marmara Bölge Şampiyonası'na katılan Manyaslı küçük karateciler Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman'a kendilerine gösterdiği ilgi nedeni ile bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler

Küçük Karatecilerden Başkan Kahraman'a Teşekkür
  Balıkesir ' de düzenlenen Marmara Bölge Şampiyonası ' na katılan Manyaslı küçük karateciler Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman ' a kendilerine gösterdiği ilgi nedeni ile bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler .
Şampiyonada kumitede 76 kiloda Salih karalar , 57 kiloda Semih Kurt , 45 kiloda Merve Polat , 40 kiloda Öykü Yıldırım ile Kata ' da Enes Biçer ve Esra Sevimli üçüncü oldular . Küçük karateciler , aldıkları madalyaları ile birlikte Manyas Belediye Başkanı Hasan Kahraman ' a , kendilerini müsabakalara götürmek için araç tahsisinde bulunduğu için teşekkür ettiler . Başkan , Hasan Kahraman ise karatecilere hitaben , " Sizler başarılarınız ile Manyas ' ımızı ülkemizin değişik kentlerinde yapılan müsabakalarında başarı ile temsil ederek bizleri onurlandırıyorsunuz . Bu nedenle ben ilçem adına size teşekkür ediyorum . Belediye olarak her zaman yanınızdayız . Yakın bir gelecekte sizi kalıcı bir spor salonuna kavuşturacağım " dedi .