Gkv'li Minik Aşçılar İş Başında

Severek yedikleri pudinglerin nasıl yapıldığını merak eden Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel Anaokulu dört yaş grubu öğrencileri, kolları sıvayarak sınıflarında puding yaptılar.

Gkv'li Minik Aşçılar İş Başında
  Yaptıkları pudingi keyifle yiyen öğrenciler , " Sevdiğimiz yiyeceklerin nasıl yapıldığını merak ediyorduk . Puding çok sevdiğimiz yiyecek türlerinin başında geliyor . Öğretmenimiz izin verince evlerimizden getirdiğimiz malzemelerle puding yaptık . Yemek kadar yapmakta çok zevkliymiş " dediler .
Okul öncesi eğitimin bireylerin gelişiminde önemli rol oynadığına dikkat çeken GKV Özel Okulları Genel Müdürü Dr . Atanur Vergili , " Okullarımızın bütün kademelerinde öğrencilerimizin bilgiye yaparak yaşayarak ulaşmasını sağlıyoruz . Ülkemizde okul öncesi eğitime devam eden çocuk sayısında hızlı bir artış gözlenmekte . Bu artışın tabanda daha çok yayılmasını sağlamak ve bütün çocukların ilköğretim öncesinde okul öncesi eğitime tabi tutulmasını sağlamak zorundayız . GKV Anaokullarında eğitim görmekte olan çocuklarımız yaşamlarında merak ettikleri bir çok olayı imkanlar doğrultusunda sınıflarımızda , laboratuarlarımızda ve okulumuzun değişik birimlerinde yaparak yaşayarak öğreniyorlar " diye konuştu .