Ezel yeni bölümü ne zaman?

Yayınlandığı günlerde reyting rekorları kıran Ezel dizisinin yeni bölümü 8 Mart Pazartesi günü yayınlanacak.

  Tü ; rk dizilerinde neler oluyor? İlk defa yaşanan uzun sü ; re ara verilmeler hayranları ç ; ileden ç ; ıkarıyor . Kurtlar Vadisi Pusu ' dan sonrada Ezel ' de bir hafta ara verdi .

Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ' nun oynadığı Ezel dizisi bu akşam ekranlarda olmayacak . Konu ile ilgili olarak Beyazgazete ' ye aç ; ıklama yapan ATV yetkilileri dizinin ç ; ekimlerinin tamamlanmaması nedeni ile 1 Mart Pazartesi gü ; nü ; Ezel ' in ekranlarda olmayacağını aç ; ıkladılar . Kanal tarafından dizinin yeni bö ; lü ; mü ; nü ; n 8 Mart Pazartesi gü ; nü ; yayınlanacağı bildirildi .

Senaryosunu Kerem Deren ve Pınar Bulut ' un yazdığı , yö ; netmenliğini ise Uluç ; Bayraktar ' ın ü ; stlendiği bir &ldquo ; Ay Yapım&rdquo ; yapımı olan &ldquo ; EZEL&rdquo ; in başrollerini Kenan İmirzalıoğlu , Cansu Dere , Yiğit Ö ; zşener , Barış Falay , Sedef Avcı , Sarp Akkaya , Salih Kalyon ve Tuncel Kurtiz paylaşıyor .

EZEL 19 . BÖ ; LÜ ; MÜ ; NDE NELER OLDU

Aldatıldığını ö ; ğrenen Cengiz , ayrıntıları ö ; ğrenip , uğradığı ihanetin hesabını sormanın peşindedir . Acımasız bir plan yapar ve harekete geç ; er . Onu durdurabilecek tek kişi Ezel ' dir . Ezel kendi canını yakmak pahasına , geç ; mişte saklı kalmış tozlu bir hayali gü ; n yü ; zü ; ne ç ; ıkarır . Eyşan ' ı bu hayalle baş başa bırakarak aradığı cevabı bulmayı planlamaktadır . Gerç ; eklerin peşindeki bir diğer kişi de Ali ' dir . Bahar ' a gider ve ö ; ğrenmek istediği şeyi doğrudan sorar . Hepsi bir cevabın peşinedir . Ama iç ; lerinden biri , cevap ararken yeni bir soruyla karşılaşır .


EZEL DİZİSİNİN 20 . BÖ ; LÜ ; M FRAGMANI İÇ ; İN TIKLAYINIZ

EZEL DİZİSİ FOTO GALERİSİ İÇ ; İN TIKLAYINIZ

DİZİLERDE OYNAMAK İSTİYORUM DİYORSANIZ TIKLAYINIZ

DİZİLER NEREDE Ç ; EKİLİYOR MERAK EDİYOR MUSUNUZ? TIKLAYINIZ