Açılım Projesi

AK Parti Tokat Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeyid Aslan, Demokratik açılımın öz ve öz hükümetin projesi olduğunu söyledi.

Açılım Projesi
  Aslan , milli birlik ve kardeşlik projesinin başka yerden gelen emir ve talimat olmadığını iddia etti .
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Belediye Kü ; ltü ; r Merkezi ' nde dü ; zenlenen ' Demokratik Aç ; ılım Projesi ' konulu konferansta konuşan AK Parti Tokat Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeyid Aslan , hü ; kü ; metin iç ; ve dış politikalarını anlattı . Demokratik aç ; ılımın tanımını yapan Aslan , ' Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi bir diğer adıyla Demokratik aç ; ılım , adından da anlaşıldığı gibi birlik ve kardeşlik projesidir . Bu ü ; lkenin gelişmesi ve bü ; yü ; mesi iç ; in yapılan bir ç ; alışmadır . Terö ; rü ;
bertaraf etmektir . Bu ü ; lkenin analarının dö ; kü ; len gö ; zyaşlarının son bulmasıdır . Bu ü ; lkenin demokrasisinin daha fazlalaşmasıdır . Kü ; rt , Alevi ya da azınlık aç ; ılımı değildir . Hangi alanda bir sorun varsa , bu sorunun aşılması iç ; in yapılan bir projedir ' dedi .
Demokratik aç ; ılımın ö ; z ve ö ; z hü ; kü ; metin projesi olduğunu belirten AK Parti Tokat Milletvekili Aslan , sö ; zlerine şö ; yle devam etti : ' Başka yerden gelen emir ve talimat değildir . AK Parti sadece milletten emir ve talimat alır . Ö ; z ve ö ; z bizim projemiz . Muhatabı 72 milyon insanımızdır . Birlik ve beraberlik iç ; inde omuz omuza tarih yazdık . Bu ü ; lkenin istiklalini hep birlikte savunduk . Hü ; kü ; metin projesi olmaktan ç ; ok bir devlet projesi haline geldi . Sorumluluk anlayışıyla gö ; revimizi yerine getiriyoruz . Demokratik
aç ; ılım sü ; reci devam edecek . '

Asla genel affın olmayacağını da anlatan Aslan , ' Terö ; rist başının da affedilmesi , yeniden yargılanması ve salıverilmesinin sö ; zü ; bile edilemez ' dedi . Konferansı , AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Aydoğan , Ahmet Koca , Zekeriya Arslan ve Belediye Başkanı Burhanettin Ç ; oban ' ın yanı sıra ç ; ok sayıda partili dinledi .