Süt Üreticileri Birliği Bilal Ay İle Devam

Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Genel Kurulu Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi'nde yapıldı

Süt Üreticileri Birliği Bilal Ay İle Devam
Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği Genel Kurulu Manavgat İlçe Halk Kütüphanesi'nde yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde birliğin kurucu başkanı Bilal Ay ve yönetim kurulu üyelerden güven oyu aldı.
Manavgat Süt ve Süt Üreticileri Birliği 1'nci Olağan Kurulu İlçe Halk Kütüphanesi'nde gerçekleştirildi. Divan Başkanlığına Şadi Çetin, üyeliklere ise Vedat Günal ve Ali Arslan'ın seçildiği Genel Kurul'da birliğin kurucu başkanı Bilal Ay ve ekibi üyelerden tam destek alarak yeniden göreve getirildi.
Manavgat Süt ve Süt Üretici Birliği Başkanı Bilal Ay üyelere hitaben yaptığı konuşmada, birliğin 2005 yılında 20 kişi ile kurulduğunu ve bugün binin üzerinde üreticinin üye olduğunu belirtti. Ay, "Birliğimiz 2006 ve 2007 yılında Antalya genelinde sadece süt desteği alan tek birliktir. Birliğimiz Manavgat'ın en sorunlu köyü olan Yeniköy'ün bütün problemlerini çözmüştür. Üreticilerimizin batık mandıralarda kalan toplam 98 bin TL'sini kurtarmıştır. Süt tankı koyduğumuz Yeniköy'de sorunları aştık. Önümüzdeki günlerde Çolaklı'ya da bir tank koyacağız" dedi.
Bilal Ay başkanlığında göreve devam eden Süt ve Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Asil Üyeler, Bilal Ay, Abdurrahman Erdoğan, Ömer Öz, Ahmet Özdemir, Adil Güven, Mehmet Uysal. Denetim Kurulu Asil Üyeler: Şadi Çetin, Osman Akkanat ve Hüseyin Atik'den oluşuyor.