Oktay Vural'ın Ordu Gezisi

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, demokratik açılımı eleştirerek, 'Bu açılım Habur açılımıdır, bunun devamında da siyasi bir af çıkartarak, içerdekini serbest bırakma girişimidir' dedi.

Oktay Vural'ın Ordu Gezisi
  Vural , hafta sonu geldiği Ü ; nye ' de esnafları ziyaret etti , daha sonra partililere Belediye Sineması Salonu ' nda seslendi . MHP Ordu Milletvekili Rıdvan Yalç ; ın , Ordu İl Başkanı Hamza İldeniz , Ü ; nye İlç ; e Başkanı Nedim Can ve partililer katıldığı toplantıda konuşan Oktay Vural , AK Parti hü ; kü ; metine yü ; klendi . Ö ; zellikle aç ; ılımla ilgili olarak konuşan Vural , ' Bu aç ; ılım Habur aç ; ılımıdır , bunun devamında da siyasi bir af ç ; ıkartarak , iç ; erdekini serbest bırakma girişimidir . Ayrıca , ' Tü ; rkç ; e ' den başka anadil zorunlu olarak okutulamaz ' ibaresi varken , bunlar ç ; ok dille okullarda eğitim olacak diyorlar . Yine bunlar aç ; ılım iç ; in yabancı artist Kevin Costner ' in ağzından ' aç ; ılıma destek veriyorlar ' diyorlar . Bunda bir şey tutturamayınca bu kez yerli artistlerde ç ; are aranmaya başlandı ' diye konuştu .

' Bunlar siyaset cambazı olmuşlar , ne zaman bir seç ; im yaklaşsa ortaya bir şey atıp mağdurları oynamaya ç ; alışıyorlar , artık halkımız bunlara prim vermeyecek ' diyen Vural , ' Ç ; ü ; nkü ; her gü ; n papaz pilav yemez . Bü ; yü ; k milleti oluşturan ailelerdir , fakat ailenin iç ; inde bulunduğu aç ; lık , işsizlik sefalet bizi bü ; yü ; k millet yapamıyor . Şö ; yle bir baktığımızda ç ; iftç ; isinden , emeklisine esnafından memuruna kimse hayatından memnun değil . İşte biz bü ; yü ; k milleti yeniden ayağa kaldırmak iç ; in geliyoruz . Bunlar Karadeniz ' de fındıkç ; ıyı yok ediyorlar , Avrupalı ç ; ikolatacıyı ve Zapsu ' yu zengin ediyorlar , bunlar eczacıyı mağdur edip kendi eczacı zincirlerini oluşturup vatandaşı mağdur etmek istiyorlar . Bunlara cevap vermek istiyorsak ö ; nü ; mü ; ze gelen sandıkta herkese haddini bildirelim ' şeklinde konuştu .